Wednesday, November 27, 2013

Testimoni saya sendiri, Ibu Menyusu mengamalkan Shaklee VIVIX

Ini testimoni saya sendiri, seorang ibu menyusu dan mengamalkan Shaklee VIVIX. Saya sharekan pengalaman saya sendiri dengan anda semua:

Before this uols mesti penah baca statement kata vivix tu bf mom takleh minum kan, tp i minum je.. bila malam memang tengah tidur tersedar sebab baju basah! susu sentiasa rasa penuh sampai adik yusuf taknak minum sebab terlalu kenyang. memang i lak yang tak tido lena.. hihi.. baru nak lelap tiba-tiba terasa baju basah. so, vivix memang boleh diambil oleh ibu menyusu hokkeyy.. and it works for me! susu mencurah2 sampai baju basah melencun!

Jadi, ibu-ibu menyusu sekalian, jangan ragu-ragu untuk mengambil Shaklee VIVIX ni. Yang pasti Vivix ni repair sel-sel tubuh badan kita dan bagi 'energy' kepada sel-sel tubuh badan kita. Ingat hormon oxytocin? Yess.. bila tubuh badan kita sihat, sel-sel bekerja pada tahap optimum, hormon oxytocin akan dirembes keluar, maka secara tak langsung proses penghasilan susu ibu menjadi lancar. Lagi satu bila kita makan makanan yang kita suka, susu badan juga mudah dihasilkan.. sebab hormon oxytocin tu tadilah yang menyebabkan jadi begitu.. tak caya? uols boleh try makan makanan yang uols suka dan lepas tu cer pam/bf baby uols.. mesti amazing hasilnya.. :-)

Apakah ingredients Shaklee VIVIX ni?
 Polyganum Cuspidatum, Elderberi Eropah, Purple Carrot dan Anggur Muscadine.

Secara ringkas fungsi setiap kandungan tersebut:


Polyganum Cuspidatum

Sumber yang unggul bagi Resveratrol
•Akarnya ("He Sho Wu") kaya dengan kandungan resveratrol

•Digunakan sebagai ubat tradisional untuk merawat rambut beruban di negara China & Japan selama lebih 100 tahun

•100% semulajadi

•Min. 98% tulen
•100% bebas emodin = Selamat dan Mudah diterima oleh tubuh


Elderberi Eropah
  • Satu daripada manfaat Elderberry adalah keberkesanannya dalam mengubati simptom flu, terutama sekali influenza B.
  • Berry mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan yang demikian mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria.
  • Pada masa yang sama, Elderberry adalah sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai anthocyanin, yang memberi kesan anti-radang.
  • Ia juga dapat mengurangkan simptom seperti sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selesema atau influenza.
  • Walau bagaimanapun, Elderberry tidak hanya kaya dengan antioksidan, tetapi juga vitamin A, B dan C dan nutrien seperti asid, amino acids, carotenoid, tannin dan rutin.

Anggur Muscadine
-Lebih Kromosom : 20 berbanding19 kromosom- Membantu melanjutan usia
-Kuasa Antioksidan- 40 X lebih tinggi
-Polifenol yang penting dalam Anggur Muscadine : Elagik Asid, OPCs (oligomerik proanthocyanidins)& Kuercetin
-anti-kanser, antioksidan, anti-inflamasi

Kebaikan Polifenol Anggur Muscadine
-Anti-kanserü
-Menyokong kesihatan sendiü
-Mengurangkan kedutanü
-Mengurangkan risiko penyakit jantungüMengurangkan komplikasi diabetesü
-Mengurangkan risiko bronkitisü & penyakit lelah


Purple Carrot
-Mengandungi polifenol Anthocianin yang amat berkuasa untuk:
-Antioksidan
-Anti-inflamasi

-Agen Anti-bakteria

-Mengurangkan kolesterol Kebaikan kesihatan

-Meningkatkan fungsi imun
-Meningkatkan penglihatan visual
-Antibiotik semulajadi
Melindungi daripada penyakit jantung

KEBERKESANAN~Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.10x ganda lebih hebat dari resveratrol.

Nak baca lagi testimoni Shaklee VIVIX? Boleh klik sini.



Jika berminat nak dapatkan Shaklee VIVIX ini jangan malu, jangan segan,  silalah hubungi saya di talian 012-2541296 (sms/call/whatsapp) atau emel ke rafaliah@yahoo.co.uk untuk sebarang pesanan. Anda juga boleh KLIK SINI untuk order secara online! Pastinya setiap pembelian cara pemakanan, EXCLUSIVE TIPS, dan konsultasi percuma.




Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in