Wednesday, November 20, 2013

Testimoni masalah kulit wajah, kini TAK PERLU MAKE-UP! :-)

Lagi dan lagi nak share testimoni... rasa teruja nak share dengan uols bila hari-hari baca testimoni customers tau.. tengok jelah testimoni ni, saya pasti semua mampu nak jadi macam beliau kan.. segalanya mungkin dengan Shaklee.. tapiiii.. perlulah KONSISTEN yea.. ;-)


Set apa yang beliau consume? Haa... inilah setnya.. tapi beliau tak amiklah GLA tu.. GLA tu optional.. kalau nak tambah pun boleh, taknak pun takpe.. 


Jadi, jika anda ingin mendapatkan jadual pemakanan, EXCLUSIVE TIPS, konsultasi percuma berterusan serta boleh join EXCLUSIVE grup facebook kami, hubungi saya ok.. Jangan lambat, kerana saat anda berfikir nak cuba atau tidak, orang lain dah cantik berseri2 dah tau.. ;-)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in