Monday, November 18, 2013

Masalah kulit wajah --> Bangun tido muke fresh sangat.. yang penting tak berminyak dah muka .. ~ Puan Jue

Suka bebenor saya share testimoni My Lovely Customer.. haa.. ni salah seorang daripadanya.. ni testimoni Pn Jue.. beliau consume set bajet untuk Skin Care iaitu ESP dan Vitamin C. Beliau juga seorang ibu menyusu. Masalah beliau ialah kulit kusam, parut jerawat dan susu takde kualiti.. Jadi, berdasarkan bajet yang beliau ada, saya syorkan supplemen-supplemen minimum untuk beliau.. AlhamduLILLAH, selepas seminggu mengamalkannya, inilah feedback daripada beliau.. 


Teruja kan baca testimoni beliau.. memang teruja.. rata-rata customer saya SANGAT sukakan 2 supplemen ini. Ada yang cakap, bila amik dua supplemen ni, takyah pakai pencuci muka mahal2 pun kulit dah glowing dan berseri.. memang bebas jerawat dan parut2 semua pudar.. Saya sendiri pun mengamalkannya.. inilah sebab saya syorkan kepada My Lovely Customers dan saya sharekan kebaikan dan hasilnya dengan anda semua, followers saya.. :-) AlhamduLILLAH, ianya berkesan dengan izin ALLAH jua hendaknya.. lagipun kecantikan adalah anugerah ALLAH, jika kita tidak berusaha menjaganya dan memeliharanya maka secara tak langsung kita tidak berterima kasih dengan nikmat ALLAH.. betul tak? Fikir-fikirkan..

Jika anda ingin mendapatkan Set Bajet untuk Skin Care ini bersama-sama jadual pemakanan, TIPS EXCLUSIVE dan konsultasi percuma berterusan, silalah hubungi saya. :-)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in