Monday, November 11, 2013

Masalah KULIT KUSAM? Atasinya dengan Shaklee VIVIX :-)

Yezza... selalu saya share pasal masalah diabetes, darah tinggi, masalah jantung bila sharing tentang VIVIX ni, tapi harini saya nak share satu testimoni yang menggunakan VIVIX untuk masalah kulit kusam. Bila cakap pasal masalah kulit ni ramai yang nak tahu apa yang orang tu pakai, apa yang orang ni guna, apa yang dia minum bila tengok kulit wajah dia cantik elok je kann.. Jom kita baca testimoni ni.. 


Jomm cuba Shaklee VIVIX.. saya dah cuba dan masih mengamalkannya hingga hari ini.. Memang VIVIX cepat kesannya, 3-5 hari dah nampak perubahan pada kulit wajah.. haa.. ni testimoni saya sendiri yea.. bukan orang lain.. The best part tentang VIVIX ni ialah ianya mengandungi tumbuhan polifenol yang tinggi khasiat antioksidanya iaituPolyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu. Gabungan keempat-empat tumbuhan polifenol dalam VIVIX ini menjadikan VIVIX satu minuman polifenol yang kuat adalah Revesterol, di mana ia terbukti dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN SEL.

Masalah KULIT KUSAM ni memang tak best kann.. duit berkepuk-kepuk tapi kulit wajah kusam dan tak berseri memang rasa tak bestt.. apatah lagi kita wanita ni dah memang sentiasa nak kelihatan cantik serba-serbi kann.. lagipun anugerah ALLAH berikan kepada kita perlulah kita jaga.. tak gitu? 

Hubungi saya untuk mendapatkan Shaklee VIVIX bulan November ini. 
Atau boleh KLIK SINI untuk order secara online! :-)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in