Friday, August 23, 2013

SUCCESS STORY seorang IBU MENYUSU yang mengambil Set Lengkap Penyusuan Shaklee, baby semakin sihat dan bam bam :-)

Ini ialah kisah seorang rakan sekolah saya dahulu.. tak sangka kami bertemu di facebook. :-) Memang lama lost contact atas sebab-sebab tertentu.. eceh! hehe.. tapi ALhamduLILLAH, ALLAH pertemukan kami semula walaupun tidak secara 'live', saya tetap bersyukur.. Beliau ialah Pn Fatimah Tun Zahrah yang kini amat gigih berjuang dan berusaha untuk menyusukan bayi beliau.. Ini adalah anak ketiga beliau.. AlhamduLILLAH.. :-)

Pertemuan di facebook dengan beliau sedikit sebanyak meniup kembali semangat saya untuk menyusukan baby saya yang bakal lahir bebila masa je ni.. hihi.. memang dah dekat due date dah.. tapi dia masih dok rilek dalam perut ni haa.. hihi.. Pn Fatimah sempat berkongsi TIPS dengan saya iaitu untuk berjaya menyusukan baby selain daripada pengambilan makanan yang seimbang dan pengambilan supplemen, kita juga perlu MINUM AIR KOSONG dengan banyak (at least 3 liter sehari), PUMPING SESSION jangan tinggalkan atau jangan culas untuk mengepam (at least 3 hourly) dan BERDOA. Inilah juga tips yang sering saya kongsikan dengan anda semua kan.. Hasilnya memang berbaloi.. ;-)


Terima kasih Fatimah kerana sudi berkongsi pengalaman dengan saya dan mengizinkan saya share testimoni ni untuk tatapan semua.. Bayi beliau kini berusia 6 bulan dan berat ialah 8.45kilo.. comelkan baby beliau..? geram saya.. hihi.. Oh ya! Untuk pengetahuan semua, gambar pumping session di atas ialah pumping session dalam bulan puasa. One time pumping session. Waktu tu ialah 3.45petang... Banyakkan.. AlhamduLILLAH.. beliau YAKIN dengan rezeki ALLAH kepada anak-anak, dan sebagai ibu kita juga perlu PERCAYA dan YAKIN dengan diri sendiri.. In Shaa ALLAH..

Kepada anda IBU MENYUSU yang mengalami masalah penyusuan, saya cadangkan anda mengambil Set Lengkap Penyusuan Shaklee (Set 3M) seperti Pn Fatimah. In Shaa ALLAH, badan ibu sihat, bertenaga dan tidak lesu dan bayi pun membesar bagai johan.. ;-)

Hubungi saya untuk mendapatkan Set Penyusuan ini bersama-sama jadual pemakanan yang lengkap dan exclusive tips hanya untuk anda ~ My Lovely Customers.. :-)


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in