Wednesday, August 14, 2013

Ingin buang lemak selepas raya? Apa pilihan anda dalam Shape-Up Program Shaklee?

Shape-Up Program >> adalah untuk mereka yang mahu MENGURUSKAN BADAN, dan MEMBUANG LEMAK YANG BERLEBIHAN dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan BADAN LEBIH RAMPING dan LANGSING, LEBIH BERTENAGA, LEBIH BERKEYAKINAN dan MENINGKATKAN KESIHATAN secara menyeluruh.

Set Shape-Up ini bertindak melalui 3 cara iaitu Bersih, Bina dan Buang (3B)

Bagaimana KONSEP 3B ini bertindak?
1. BERSIHKAN USUS:- dengan menjalani detoksifikasi. Nyahtoksik-kan badan terutama bahagian usus agar penyerapan vitamin dan mineral dapat berlaku dengan berkesan.HERB-LAX digunakan untuk detox usus.ALFALFA juga boleh digunakan untuk tujuan ini.

2. MEMBINA OTOT:Bina otot badan dan buang lemak dengan CINCH SHAKE MIXBagi ibu yang menyusukan anak pula, Cinch Shake Mix tidak sesuai, jadi pilihan untuk golongan ini ialah ENERGIZING SOY PROTEIN

3. MEMBUANG LEMAK: Salah satu penyebab kegemukan ialah lemak di dalam badan. Bagaimana untuk membuang lemak? Adakah boleh kita membuang lemak? LECITHIN membantu untuk mengemulsi lemak terutama yang tersembunyi. Dan untuk LEBIH EFEKTIF, OMEGA GUARD juga membantu dalam hal ini.

Apa pilihan anda?
Cinch Shake Mix - Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

Lecitin, Omega Guard - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Omega Guard mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

Herblax dan Alfalfa - the most effective, gentle colon detox and cleanser. Mengangkut LELEMAKS yang dipecahkan oleh Lecitin dan dibakar oleh Omega tadi keluar daripada tubuh badan.

Untuk kesan yang LEBIH EFEKTIF tambahkan Cinch Tea Mix campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih.Memberi tenaga dan rendah kalori yang meningkatkan METABOLISME dan memberikan TENAGA.Jika anda inginkan pilihan suplemen utk konflik berat badan yg bersesuaian dgn budget anda, sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk @ sms/call/whatsapp saya di 0122541296. Pakej basic hanyalah dlm range RM165-RM200..Ia mampu dimiliki oleh sesiapa pun, terutamanya anda ~ My Lovely Customer.. Pastinya jadual makan dan EXCLUSIVE TIPS diberikan kepada anda bila membeli dengan saya.. ;-)


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in