Monday, August 19, 2013

Anda pasti AIR MINUMAN di rumah anda benar-benar bersih? Mari saya kongsikan Get Clean Water Shaklee..

Saya tak pernah share tentang Shaklee sebenarnya ada Water Filter.. haaa.. mesti ramai yang tak tahu kan.. Jadi, harini saya nak share tentang ini..


Shaklee ada penapis air mudah alih...macam handphone gak..bukan static..memang BEST la! satu liter 40 sen je tau kos die kalau dikira2..dahla dapat air BERSIH, SEDAP pulak tu..minum air kosong pon rasa SEDAP. sebab mineral penuh dalam tu..takde karat2...travelpon korang takyah nak beli air dah..yg belum tentu ke ok kannya..ehehe...kita masukkan air dalam jag tu je..terus boleh minum...




Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!





Bukti? Tengoklah gambar ini:) Beza antara guna penapis air jenama lain dan Get Clean Water:)..sekarang pilihan di tangan anda ye....air yang ditapis guna Get clean water tu belah kiri..Harga? hehe...pm saya untuk tau harganya yag sangat2 ok! Sebab apa? Ramai dah customer2 saya cakap: "BERBALOI2 beli kak..memang saya PUAS HATI SANGAT2!". anda? Nak terus minum air ALA2 BERSIH atau BETOL2 BERSIH? Keputusan di tangan anda sekarang!

Nah..Shaklee Water Filter yang boleh dibawa ke mana sahaja... kira MOBILE WATER FILTER gitu.. So, ke mana sahaja anda pergi anda akan minum air yang BENAR-BENAR bersih..! (Retail Price RM460.00), Offer Price..? Haha.. kenalah PM saya jika nak tahu yea...rasa air dia sedap...siapa yang tak suka minum air putih, try dulu..pasti anda akan suka.. :-)
Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in