Monday, August 26, 2013

Shaklee Collagen Powder >> Kesan dapat dirasai seawal 3 HARI !! :-))

Yezzaaa... ini dia feedback daripada one of my lovely customer yang mengambil Shaklee Collagen Powder. Kata beliau kesan dapat dirasai selepas 3 hari menggunakannya. Memang besttt.. ni yang buat saya rindu nak makan kolagen ni.. ;))






Dan ini dia sebab musabab kita perlu supplement kolagen. Pertamanya badan kita akan kehilangan kolagen semulajadi setiap hari. Keduanya kita kurang juga mengambil makanan yang kaya vitamin C untuk boost pengeluaran kolagen asli dalam badan. Jadi lama- lama kendur kerepot dengan pantas.

Kehilangan kolagen dalam badan menyebabkan pori-pori wajah mudah terbuka, lalu memudahkan ia tersumbat oleh kekotoran yang menyebabkan jerawat. 
Jom pilih Shaklee Collagen Powder. Boleh diminum oleh menggantikan kolagen yang hilang dan dibuat masker wajah untuk mengecilkan pori-pori. 

Hubungi saya untuk mendapatkannya. Daann.. saya mencari 3 orang yang berminat mendapatkan Shaklee Collagen Powder ini pada harga yang menarik! Nak tau berapa harganya? Silalah hubungi saya .. :-)


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Friday, August 23, 2013

SUCCESS STORY seorang IBU MENYUSU yang mengambil Set Lengkap Penyusuan Shaklee, baby semakin sihat dan bam bam :-)

Ini ialah kisah seorang rakan sekolah saya dahulu.. tak sangka kami bertemu di facebook. :-) Memang lama lost contact atas sebab-sebab tertentu.. eceh! hehe.. tapi ALhamduLILLAH, ALLAH pertemukan kami semula walaupun tidak secara 'live', saya tetap bersyukur.. Beliau ialah Pn Fatimah Tun Zahrah yang kini amat gigih berjuang dan berusaha untuk menyusukan bayi beliau.. Ini adalah anak ketiga beliau.. AlhamduLILLAH.. :-)

Pertemuan di facebook dengan beliau sedikit sebanyak meniup kembali semangat saya untuk menyusukan baby saya yang bakal lahir bebila masa je ni.. hihi.. memang dah dekat due date dah.. tapi dia masih dok rilek dalam perut ni haa.. hihi.. Pn Fatimah sempat berkongsi TIPS dengan saya iaitu untuk berjaya menyusukan baby selain daripada pengambilan makanan yang seimbang dan pengambilan supplemen, kita juga perlu MINUM AIR KOSONG dengan banyak (at least 3 liter sehari), PUMPING SESSION jangan tinggalkan atau jangan culas untuk mengepam (at least 3 hourly) dan BERDOA. Inilah juga tips yang sering saya kongsikan dengan anda semua kan.. Hasilnya memang berbaloi.. ;-)


Terima kasih Fatimah kerana sudi berkongsi pengalaman dengan saya dan mengizinkan saya share testimoni ni untuk tatapan semua.. Bayi beliau kini berusia 6 bulan dan berat ialah 8.45kilo.. comelkan baby beliau..? geram saya.. hihi.. Oh ya! Untuk pengetahuan semua, gambar pumping session di atas ialah pumping session dalam bulan puasa. One time pumping session. Waktu tu ialah 3.45petang... Banyakkan.. AlhamduLILLAH.. beliau YAKIN dengan rezeki ALLAH kepada anak-anak, dan sebagai ibu kita juga perlu PERCAYA dan YAKIN dengan diri sendiri.. In Shaa ALLAH..

Kepada anda IBU MENYUSU yang mengalami masalah penyusuan, saya cadangkan anda mengambil Set Lengkap Penyusuan Shaklee (Set 3M) seperti Pn Fatimah. In Shaa ALLAH, badan ibu sihat, bertenaga dan tidak lesu dan bayi pun membesar bagai johan.. ;-)

Hubungi saya untuk mendapatkan Set Penyusuan ini bersama-sama jadual pemakanan yang lengkap dan exclusive tips hanya untuk anda ~ My Lovely Customers.. :-)


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Monday, August 19, 2013

Anda pasti AIR MINUMAN di rumah anda benar-benar bersih? Mari saya kongsikan Get Clean Water Shaklee..

Saya tak pernah share tentang Shaklee sebenarnya ada Water Filter.. haaa.. mesti ramai yang tak tahu kan.. Jadi, harini saya nak share tentang ini..


Shaklee ada penapis air mudah alih...macam handphone gak..bukan static..memang BEST la! satu liter 40 sen je tau kos die kalau dikira2..dahla dapat air BERSIH, SEDAP pulak tu..minum air kosong pon rasa SEDAP. sebab mineral penuh dalam tu..takde karat2...travelpon korang takyah nak beli air dah..yg belum tentu ke ok kannya..ehehe...kita masukkan air dalam jag tu je..terus boleh minum...




Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!





Bukti? Tengoklah gambar ini:) Beza antara guna penapis air jenama lain dan Get Clean Water:)..sekarang pilihan di tangan anda ye....air yang ditapis guna Get clean water tu belah kiri..Harga? hehe...pm saya untuk tau harganya yag sangat2 ok! Sebab apa? Ramai dah customer2 saya cakap: "BERBALOI2 beli kak..memang saya PUAS HATI SANGAT2!". anda? Nak terus minum air ALA2 BERSIH atau BETOL2 BERSIH? Keputusan di tangan anda sekarang!

Nah..Shaklee Water Filter yang boleh dibawa ke mana sahaja... kira MOBILE WATER FILTER gitu.. So, ke mana sahaja anda pergi anda akan minum air yang BENAR-BENAR bersih..! (Retail Price RM460.00), Offer Price..? Haha.. kenalah PM saya jika nak tahu yea...rasa air dia sedap...siapa yang tak suka minum air putih, try dulu..pasti anda akan suka.. :-)
Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




Wednesday, August 14, 2013

Ingin buang lemak selepas raya? Apa pilihan anda dalam Shape-Up Program Shaklee?

Shape-Up Program >> adalah untuk mereka yang mahu MENGURUSKAN BADAN, dan MEMBUANG LEMAK YANG BERLEBIHAN dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan BADAN LEBIH RAMPING dan LANGSING, LEBIH BERTENAGA, LEBIH BERKEYAKINAN dan MENINGKATKAN KESIHATAN secara menyeluruh.

Set Shape-Up ini bertindak melalui 3 cara iaitu Bersih, Bina dan Buang (3B)

Bagaimana KONSEP 3B ini bertindak?
1. BERSIHKAN USUS:- dengan menjalani detoksifikasi. Nyahtoksik-kan badan terutama bahagian usus agar penyerapan vitamin dan mineral dapat berlaku dengan berkesan.HERB-LAX digunakan untuk detox usus.ALFALFA juga boleh digunakan untuk tujuan ini.

2. MEMBINA OTOT:Bina otot badan dan buang lemak dengan CINCH SHAKE MIXBagi ibu yang menyusukan anak pula, Cinch Shake Mix tidak sesuai, jadi pilihan untuk golongan ini ialah ENERGIZING SOY PROTEIN

3. MEMBUANG LEMAK: Salah satu penyebab kegemukan ialah lemak di dalam badan. Bagaimana untuk membuang lemak? Adakah boleh kita membuang lemak? LECITHIN membantu untuk mengemulsi lemak terutama yang tersembunyi. Dan untuk LEBIH EFEKTIF, OMEGA GUARD juga membantu dalam hal ini.

Apa pilihan anda?
Cinch Shake Mix - Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

Lecitin, Omega Guard - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Omega Guard mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

Herblax dan Alfalfa - the most effective, gentle colon detox and cleanser. Mengangkut LELEMAKS yang dipecahkan oleh Lecitin dan dibakar oleh Omega tadi keluar daripada tubuh badan.

Untuk kesan yang LEBIH EFEKTIF tambahkan Cinch Tea Mix campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih.Memberi tenaga dan rendah kalori yang meningkatkan METABOLISME dan memberikan TENAGA.



Jika anda inginkan pilihan suplemen utk konflik berat badan yg bersesuaian dgn budget anda, sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk @ sms/call/whatsapp saya di 0122541296. Pakej basic hanyalah dlm range RM165-RM200..Ia mampu dimiliki oleh sesiapa pun, terutamanya anda ~ My Lovely Customer.. Pastinya jadual makan dan EXCLUSIVE TIPS diberikan kepada anda bila membeli dengan saya.. ;-)


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Wednesday, August 7, 2013

Sharing pengalaman saya sendiri > Hamil dan mengamalkan Set Kehamilan Shaklee.. AlhamduLILLAH.. :-)


AlhamduLILLAH, harini checkup dengan doctor. Tiada apa-apa masalah sepanjang saya hamil sampai sekarang ni.. dah 35 minggu kandungan saya. AMAT BERBEZA semasa saya hamilkan Irfan 5 tahun dahulu. Saya amalkan rangkaian Set Kehamilan Shaklee sepanjang saya hamil. Saya,
> TIADA MASALAH hb LOW : hb saya 12.7, apa yang saya ambil? Vitalea dan Vitamin C.
> TIADA MASALAH DIABETES: Berat badan maintain. Doctor kata 'this is a HEALTHY WEIGHT'. :-) Saya amalkan ESP. ESP dapat mengawalkandungan gula di dalam darah dan sekaligus memberikan rasa kenyang yang lama. Jadi, kuranglah saya makan nasi.. 
> TIADA MASALAH KAKI BENGKAK: Saya amalkan Ostematrix dan Omega Guard sebelum tidur.
> TIADA MASALAH KANDUNGAN PROTIN TINGGI DALAM URIN: Walaupun saya amalkan ESP tetapi tiada masalah 'kencing kotor' kerana tiada istilah excess if protein dalam tubuh badan. Lagi satu sebab ESP Shaklee adalah non-GMO soy protein. Jadi, semestinya TIADA KESAN SAMPINGAN. :-)
> BADAN SENTIASA SEGAR DAN BERTENAGA: Saya amalkan Shaklee B-complex, kerana Shaklee B-Complex mengandungi KESEMUA 8 Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan termasuk BIOTIN dan ASID FOLIK. Fungsi b-complex juga menukarkan makanan kepada tenaga. 

Dan.. nak tahu apa lagi doctor kata?
"..teruskan sahaja tak perlu ambil vitamin doktor lagi dah.. no worries kata beliau.." haha.. Bila doktor pakar pun akui Shaklee bagus, what else can I say? 

Inilah Set Kehamilan Shaklee yang saya amalkan sepanjang kehamilan saya. Saya ambil dari awal kehamilan sehinggalah kini kandungan saya telah berusia 35 minggu.



Lagi detail fungsi setiap vitamin di dalam Set Kehamilan Shaklee di link ini: KEBAIKAN SET KEHAMILAN SHAKLEE.


PM saya atau hubungi saya 012-2541296 (sms/call/whatsapp) jika anda seorang IBU HAMIL dan inginkan Set Kehamilan Shaklee ini bersama Exclusive TIPS daripada saya. :-)


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Monday, August 5, 2013

Advanced Joint Tablet (AJT) legakan masalah gout? Jom baca apa kata mereka ...

Haa.. jangan tak caya tapi PERCAYALAH yang Advanced Joint Tablet (AJT) juga mampu mengurangkan masalah gout. Sebab apa? Sebab dalam AJT ianya BEBAS CHONDROITIN (shellfish free). Jadinya penyerapan glukosamina akan diserap secara optimum oleh tubuh badan apabila ianya bebas CHONDROITIN.  Bila penyerapan glukosamina diserap secara optimum oleh tubuh badan, secara tak langsung membantu mengurangkan masalah gout (bengkak kaki, sakit dan swelling). Kebanyakan glukosamina di pasaran mengandungi Chondroitin (bukan shellfish free) dan memudaratkan pesakit especially pesakit gout yang allergic dengan makanan-makanan laut.  Ikuti, apa kata mereka yang memberikan AJT ni kepada ibu atau bapa mereka yang mengalami masalah gout.




Tapi untuk hasil yang lebih baik, ambillah kombinasi AJT, Omega dan Ostematrix:


Jom dapatkan Set di atas untuk kesihatan sendi yang optimum. Harga jangan tanya murah ke mahal sebab AJT tengah HARGA PROMO sekarang ni.. ;-)

Hubungi saya.

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in