Monday, July 1, 2013

Rangkaian Vitamin Untuk Berpuasa

AlhamduLILLAH, harini dah 1st July.. dan tak lama lagi (next week sahaja) kita akan berpuasa. AlhamduLILLAH kerana ALLAH memanjangkan usia kita dan memberikan kita peluang untuk bertemu dengan Ramadhan tahun ini. Jadi, pastikan kita berikan yang TERBAIK untuk bulan Ramadhan ini kerana pahala yang kita dapat dilipatgandakan.. In Shaa ALLAH.. Jadi sempena bulan penuh keistimewaan ini mestilah kita nak rebut peluang untuk melipat gandakan pahala kan.. kalau boleh taknak sakit teruk.. sebab Ramadhan datang hanya sekali.. entah jumpa tahun depan ataupun tidak, Wallahu'alam.. So, inilah dia perisai untuk diri kita sepanjang berpuasa nanti.. ;-)



Jadi cadangan vitamin seperti gambar di atas memang sesuai untuk semua. .. ESPBcomplex, VitaleaPerformance Drink (PD), Chewable Vit c, Alfalfa Complex, dan juga Nutriferon...  Ini kira asas. tak semestinya kena beli semua.. Anda boleh hubungi saya terus untuk mendapatkan khidmat nasihat/consultation berdasarkan keperluan anda dan bajet anda ;-)

Biasanya saya, bila bersahur saya mesti ambil ESP+PD+Mealshakes. Berbuka pula, saya akan ambil segelas ESP+PD dan sebiji Vitalea. Yang lain-lain tu saya ambil selepas solat tarawikh dan before sleep. In Shaa ALLAH, badan segar dan tak lesu. 

Tahun ni merupakan tahun kedua saya berpuasa dan berbisnes Shaklee. Sambil makan vitamin-vitamin Shaklee ni, saya dapat berkongsi manfaat dan kebaikan dengan anda semua > My Dear Followers. :-) Dan bulan Ramadhan kalini merupakan bulan yang SANGAT SPECIAL sebab saya hamil dan berpuasa. Moga-moga ALLAH mudahkan segalanya dan dapat puasa penuh! In Shaa ALLAH dengan bantuan vitamin-vitamin ini semua.. :-) 

Jadi, para ibu-ibu hamil, ibu-ibu menyusu dan yang lain-lain semua, nantikan entry saya seterusnya berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee sepanjang Ramadhan ini bersama saya yang hamil. Nantikan TIPS daripada saya ok.. ;-)

Jika anda ingin mendapatkan rangkaian vitamin-vitamin di atas secara online boleh KLIK SINI dan SINI.

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in