Friday, June 14, 2013

TESTIMONI MEALSHAKES dan OMEGA >> Perisai pertahanan diri untuk anak anda yang mengalami MASALAH ASTHMA

Selalunya saya akan berkongsi pengalaman saya bagaimana anak saya, Irfan, akhirnya kini semakin sihat dan bebas masalah ASTHMA setelah mengambil rangkaian vitamin-vitamin Shaklee seperti: Mealshakes, Omega dan Chewable Vitamin C. Tapi, harini saya nak berkongsi cerita daripada rakan saya, Pn Shareena yang mana anak beliau juga mengalami masalah seperti anak saya dan mengambil Mealshakes serta Omega untuk memastikan anak beliau sihat dan kembali ceria. Hampir 2 tahun dengan supplemen-supplemen ini dan alhamduLILLAH, kini anak beliau kembali sihat dan ceria.. Jom kita ikuti kisah beliau pula.. ;-)

-------------------------------------------------------------------

Alkisah bermula hujung 2010, anak laki ku yg sorg ni lahir tak cukup bulan, tak cukup berat dan tumbesaran pun lambat. 
Sepanjang 2011, kerap sakit, batuk berkahak, wheezing ->dr kata masalah acute bronchitis & memang selalu buat lawatan ke klinik/spital utk amik nebuliser & mcm2 ubatler…
bile dah admit tu kena plak bergantung setiap hari ngan inhaler ade ubat biru & coklat.. lupe dah ape kenamanya…Memang penat dan kesian bile selalu kene pegi spitalni…walupun free je tak yah bayar…hihi..(company tanggung daa)

So diriku pasrah bile Feb 2012, adik suruh terai ini mealshake utk Darwish. Saya bancuh sesudu kecil dlm botol susunya sehari sekali, kdg2 2/3 hari sekali….memula tak perasan sgt kesannya.. tapi heran bila dah lama tak kene amik nebuliser…then saya tambah Omegaguard seminggu sekali….

Hasilnye memang marbeles….bln terakhir admit HUKM, Jan 2012 dan sehingga ke hari ni, dah setahun 5 bulan, tak pernah lagi amik nebuliser, ubat2, inhaler pn tak pakai dah. Masa followup cek dgn doktr, tumbesarannya pun dah masuk paras normal… dulu2 sokmo paras kuning( tak normal). aa lagi satu darwish pn ade eczema n jrg dah kena(memang org ade asthma selalunye akan ade eczema jugak.. ni dr yg cakap)



-----------------------------------------------------------

Itu dia kisah Pn Shareena tentang masalah anak beliau... Kepada ibu bapa yang anak anda mengalami masalah seperti anak saya atau pun seperti anak Pn Shareena ni, fikir-fikirkanlah... Sampai bila kita nak anak kita diagnose dengan ubat-ubat hospital? Jika kita mampu membelikan pakaian dan toys yang mahal-mahal untuk mereka, mengapa tidak invest untuk kesihatan mereka? Untuk jangka panjang mereka? Setin MEALSHAKES yang HARGANYA bulan ni RMXX, tidak dapat dinilai dengan kesihatan anak kita. Memang berbaloi-baloi.. Saya bercakap atas pengalaman sendiri. Jika duit banyak tapi anak kerap jatuh sakit, hati akan sentiasa risauuu... betul tak? Jadi, fikir-fikirkanlah .. 

Hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat pesanan Mealshakes ini pada HARGA OFFER bulan ini. 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in