Friday, June 21, 2013

STRESS SUSU IBU MERUDUM? KETAHUI RAHSIA SUSU IBU MENCURAH-CURAH! :-)

Lately, ramai ibu-ibu menyusu yang risau susu merudum. Apatah lagi nak masuk Ramadhan kan, lagilah rasa tak menentu ekk.. No worries, jika anda mendapatkan sokongan vitamin-vitamin Shaklee ini untuk menjayakan penyusuan anda, rasanya tiada apa yang perlu dirisaukan.. Percayalah, kerana ramai ibu-ibu diluar sana telah mencuba Set Penyusuan Lengkap Shaklee ini dan masing-masing berpuas hati dengan hasilnya.. Sebelum itu, ingin saya refresh anda dengan KEBAIKAN Set Penyusuan Lengkap Shaklee ini..

* B Complex: Dikenali sebagai vitamin antistress yang boleh membantu mengatasi rasa stress ibu-ibu. Tiada stress atau tekanan maka pengeluaran susu menjadi lebih lancar. Kita pun sedia maklum bahwa stress adalah yang perlu dielakkan untuk memastikan bekalan susu berjalan dengan baik.

* Vitalea: Mengandungi 28 nutrien lengkap yang akan memberi tenaga dan kecergasan kepada ibu-ibu terutamanya sepanjang berpuasa. Keletihan dan kelesuan akan menyumbang kepada pengeluaran susu yang tidak memberangsangkan.

* Vitamin C: Mencantikkan kulit ibu kerana vitamin c kaya dengan kolagen yang membuatkan kulit ibu tampak lebih sihat dan segar semulajadi. Tidaklah pucat semacam, suami tengok pun tak sampai hati kan. Satu biji vitamin C ini bersamaan 7 1/2 biji oren. Bayangkan betapa terserlahnya kesegaran dan kejelitaan anda nanti.

* Alfalfa: seringkali dikenali dengan 1001 khasiat yang tak ternilai. Apa yang penting ianya adalah berfungsi sebagai galagtague iaitu penggalak susu. Khasiatnya berperanan sebagai penggalak susu diakui ramai bagi yang telah mencuba. Selain itu ia membantu pelawasan yang sempurna kerana ianya juga kaya dengan fiber.
Tidak syak lagi alfalfa adalah galagtague yang terbaik!

* Ostematrix: Ini adalah pil kalsium yang luar biasa! Ianya lebih dari hanya KALSIUM. Kenapa? Kerana ianya juga mengandungi vitamin D dan magnesium yang bila digabungkan bersama akan menghasilkan penyerapan kalsium yang lebih baik. Ianya didatangkan dalam bentuk mudah ditelan. Juga boleh membantu masalah sembelit ibu-ibu.

* Energizing Soy Protein: Protein soya yang tidak perlu disangkal lagi. Ianya menepati 7 kriteria soya yang selamat diambil dan sudah semestinya organik. Ditanam dengan kawalan ketat tanpa pencemaran yang boleh merosakkan kualitinya. Tiada yang terbaik dan halal melainkan ESP ini. Ianya sangat membantu menghasilkan susu yang lebih banyak!

Oleh itu ibu-ibu menyusu badan tidak perlu lagi risau dengan kemungkinan susu merudum kerana adanya Set Penyusuan Lengkap Shaklee ini dapat meyakinkan ibu meneruskan penyusuan. Tidak mustahil jika ianya diambil dengan cara yang betul. paling penting dengan mengambil set ini, kita sudah sedia maklum tentang konsep demand & supply yang sangat mempengaruhi pengeluaran susu. Jika jadual pam dan penyusuan berjalan dengan sempurna, pengambilan set  ini sudah pasti mengagumkan anda. 


Ikuti TESTIMONI mereka yang telah mencuba Set Penyusuan Lengkap Shaklee ini sejak dari berpantang lagi.. klik DISINI

Hubungi saya untuk mendapatkan Set Penyusuan Lengkap Shaklee ini beserta EXCLUSIVE TIPS, jadual pemakanan dan konsultasi percuma bila anda membeli dengan saya.. ;-)Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in