Wednesday, June 26, 2013

Perubahan KETARA sebelum dan selepas consume ESP. Jom kita ikuti kisah Pn Norhafiza yang mengamalkan Shaklee ESP sejak dalam berpantang lagi..


Saya taknak cite panjang-panjang sebab Pn Norhafiza ni berkongsi cerita beliau sangat lengkap. Jom kita baca kisah beliau dari sebelum, semasa dan selepas consume ESP + set penyusuan + set slimming. Apa perubahan ketara yang beliau, anak beliau dan suami alami sejak ESP hadir dalam hidup mereka.. ;-)




Tudiaaa... panjangkan beliau cerita.. Memang teruja. Saya pun teruja sebab saya sekarang sedang hamil dan rasa tak sabar nak alami pengalaman macam beliau.. hihi.. tapi, jika anda seorang ibu menyusu atau baru lepas bersalin (tak kira normal atau caeser) dan dalam berpantang, kami mempunyai rangkaian Set Vitamin untuk Ibu Menyusu dan berpantang seperti dalam gambar bawah ni:


Mudahnya set ini boleh consume sejak dalam berpantang sehinggalah ke fasa penyusuan.. haa.. lagi-lagi ni nak puasa kann... apa persediaan ibu-ibu semua? Mesti ibu-ibu semua nakkan hasil macam Pn Norhafiza ni kan..

Jadi, jika anda inginkan EXCLUSIVE TIPS, jadual makan dan konsultasi percuma berterusan dengan saya, mari dapatkan set ini dengan saya yea.. Yang bukan customer saya, kenalah queue dulu.. tah-tah silap haribulan saya tak sempat nak entertain.. jadi, dapatkan Set ini daripada pengedar sah Shaklee anda seperti saya! Exclusive hanya daripada saya untuk anda My Lovely Customer.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in