Monday, June 24, 2013

Kulit FLAWLESS! Susu pun banyak.. Apa rahsia Pn Maria? Jom baca..

Haaa...ibu-ibu lepas bersalin mesti nak cantik, solid molid dan nakkan kulit wajah berseri kann.. maklumlar dah lepas bersalin ni, orang kata apa? kena 'pasang badan' balik. Eceh! Pasang badan untuk suami apa salahnya kann... halal yea.. dan dapat pahala lagi... ;-) So, ni ada satu testimoni ESP daripada Pn Maria yang mengamalkannya sejak dalam pantang lagi.. Lihatlah kulit beliau.. cantik kann... i pun teringin youu.. ;-)



Ni beliau baru consume ESP je tau, kalau beliau consume fullset berpantang, i tell you laaaagiiii efektif kesannya! Tu sebab most customer saya akan ambil satu set terus. Ini set berpantang:


Dann... kalau kulit muka kita ada jerawat, saya cadangkan tambah ZINK. Kenapa Zink? Apa kepentingan ZInk untuk tubuh badan kita?
  • Diperlukan untuk pertumbuhan rambut, kuku dan kulit yang sihat.
  • Membantu dalam penyembuhan luka.
  • Meningkatkan imuniti tubuh untuk melawan penyakit dan sel kanser.
  • Menjadi ko-faktor yang penting dalam pelbagai fungsi enzim.
  • Sebagai detox yang mengeluarkan karbon dioksida berlebihan dari tubuh.
  • Menjaga kesihatan kelenjar prostat.

Antara salah satu penyebab jerawat naik di wajah ialah kerana tubuh badan kita kekurangan zink. Jadi, lengkapkan Set Berpantang Shaklee ni.. memang lengkap.. sape dah rasa je tauuu... sape dah cuba je akan jatuh cinta.. betul tak? Jadi, jom berpantang dengan cara moden, ambil supplemen untuk kesihatan jangka panjang anda! 

Hubungi saya untuk mendapatkan set ini. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in