Thursday, June 27, 2013

"ALHAMDULILLAH....JODOH DIPERTEMUKAN SHAKLEE... ANAK IBU DAH SIHAT.. BYE2 RESDUNG...BYE2 EKZEMA.." > Pn Biey

Harini nak berkongsi cerita Pn Biey dari Banting tentang kisah anak beliau yang kerap selsema. Setelah kenal dengan Shaklee, anak-anak beliau kini semakin sihat dan ceria. Tiada lagi masalah selsema berpanjangan. Jom kita ikuti kisah beliau..





Ni gaya si manja ibu bla nmpak mealshakes n omega.

Kalau boleh hari2 dia nak kunyah omega tu... mealshakes plak nak ratah camtu je. Terpaksa kena sorok kalau x ada budak yang terlebih dos nnt.


Nak story pasal si manja ni..
Masa baby lg umur die 2 minggu dah diserang selsema, hidungnya sentiasa meleleh. Pelik gak sbb kata doktor baby ni mesti jangkit drp family..tp masa tu x de sape pon yg selsema sbnarnya..
Dipendekkan citer setelah byk kali ulang alik jupe doktor termasuk doktor pakar akhirnya doktor mengesahkan yg my baby kena resdung dapat dr ibu n abahnya..
Macam tak caya bila doktor bgtau camtu..baby pon bleh dapat resdung...tapi itulah hakikatnya yg berlaku pada my baby...

Penyelesaian ?
My baby asyik dibagi segala macam jenis ubat termasuklah antibiotik...kesian sangat masa tu...tapi nak buat camana kan...takkan nak tengok je dia meleleh... sampai umur setahun my baby disumbat ubat2 berkenaan..
Memang tak patut...masa tu ibu ni jahil sangat lagipon tak jumpa shaklee masa tu..

Sekarang ni my baby dah pon berumur setahun setengah..
Tiada lagi selsema, hidung meleleh, apapun dah bleh makan sekarang tak de pantang2 dah..
Dan yang paling tak disangka masalah kulit dia juga dah hilang...

ALHAMDULILLAH....JODOH DIPERTEMUKAN SHAKLEE... ANAK IBU DAH SIHAT..
BYE2 RESDUNG...BYE2 EKZEMA..

SEMESTINYA MEAL SHAKES + OMEGA...

-------------------------------------------------------
Panjang Puan Biey berkongsi kisah beliau dan anaknya yang comel ni.. AlhamduLILLAH, saya bersyukur kerana anak beliau tidak lagi diberikan ubat-ubatan klinik. Supplemen ini sebenarnya membantu kita mencegah daripada terkena jangkitan dan meningkatkan kesihatan tubuh badan kita. Dan pastinya bila anak sihat, hati ibu tidak lagi risau dan tak tentu arah. :-)

Jika anda mempunyai anak yang bermasalah seperti Pn Biey, boleh hubungi beliau terus di talian 011- 26378984 (sms/call/whatsapp). Dan jika anda ingin mendapatkan vitamin-vitamin Shaklee secara terus (COD) daripada beliau, anda boleh menghubungi Pn Biey. Pn Biey tinggal di Taman Banting Baru, Banting. Jangan lupa untuk menghubungi Pn Biey ya..! ;-)



Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in