Wednesday, May 15, 2013

TESTIMONI Encik Rosli yang memberikan VIVIX kepada isteri beliau yang mengidap darah tinggi >> AlhamduLILLAH, selepas 2 bulan tidak lagi mengambil ubat doktor pakar.. :-)

Saya sangat suka berkongsi testimoni para pelanggan saya yang berjaya dengan mengamalkan produk-produk Shaklee. Memang tak dinafikan anda juga suka baca testimoni-testimoni yang saya kongsikan di sini kan.. hehe.. Orait, as usual, harini saya nak share satu testimoni seorang suami yang memberikan Shaklee VIVIX kepada isteri beliau yang mengidap darah tinggi. Jom kita baca apa kata beliau..Inilah dia kebaikan Shaklee VIVIX:


Selain berfungsi sebagai tonik anti-penuaan, VIVIX juga bahan-bahan Vivix telah menunjukkan kesan 4 mekanisme utama penuaan selular. Apakah bahan-bahan dalam kandungan VIVIX ni?
Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

VIVIX bukan hanya untuk mengembalikan keremajaan kulit anda sahaja, ianya boleh membantu:Hubungi saya untuk mendapatkan HARGA OFFER Shaklee VIVIX pada harga mampu milik anda! :-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in