Friday, May 3, 2013

PROMOSI MENARIK sepanjang MAY 2013 ~ Shaklee VIVIX > Tonik anti-penuaan terhebat!

Yezza.. bulan ni memang OFFER BEST ! Mana taknya Offer untuk Shaklee VIVIX ! Pasti ramai yang dah ternanti-nanti, tertunggu-tunggu bilalah agaknya Shaklee VIVIX ni nak offer lagi kan? Haa.. tu lar.. masa tengah offer takmo beli.. Dah abes offer tanya lak.. hihi.. Takpe, takpe.. ni offer dah datang lagi, jangan tunggu lama-lama, silalah rembat yea.. HARGA OFFER memang berbaloi.. 


Apa itu vivix?
Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain.

Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Dan akhir sekali..ni saya nak share satu rahsia..
Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...

Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser
Tapi takkanlah kita as muslim nak gi minum wine merah plak kan..hehe.. ALTERNATIF terbaik adalah dptkan vixix..Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)..


Jadi, apa yang ditunggu lagi? Nak baca testimoni? Haa.. boleh klik sini.. Dan saya akan kongsikan lagi dan lagi testimoni-testimoni yang menarik tentang VIVIX!

Hubungi saya untuk mendapatkan HARGA OFFER VIVIX! :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in