Monday, May 20, 2013

Apa kata mereka yang PUAS HATI dengan Shaklee VIVIX

Oraittt, harini nak share testimoni mereka yang berpuas hati dengan Shaklee VIVIX. Saya takmau cite panjang-panjang, let;s the testimony speaks.. :-)


Vivix untuk masalah diabetes, darah tinggi, sakit lutut dan asthma


Vivix > tidak perlu lagi insulin!


Vivix untuk mild stroke


Vivix untuk memulihkan luka pembedahan bersalin secara Caeserean! Amazing!

Vivix untuk leg cramps dan susah tidur malam.

Bestkan? Baca testimoni-testimoni kat atas tu memang bestt..Dan lagi best kalau sendiri dapat minum Vivix ni.. Saya memang seorang pengamal Vivix.. Memang AMAZING! Saya minum untuk kecantikan kulit wajah.. ecehh! Sape taknak kann... tipulah kalo taknak.. Dalam masa 5 hari memang nampak PERUBAHAN KETARA pada kulit wajah saya ni.. jadi berseri tau.. dan dalaman saya rasa sihat dan bertenaga. Oh, I miss Vivix! Sekarang ni tengah pregnant takleh minum.. Nanti dalam masa berpantang saya nak minum. Saya pun dah beli untuk diri saya sendiri sebagai persediaan untuk berpantang nanti. Yelah, tengah SALES sekarang ni.. baik rembat awal-awal.. Takdelah menyesal nanti.. ;-)

Untuk warga Sabah dan Sarawak sekalian, masa ini adalah masa yang TERBAIK untuk mendapatkan Shaklee VIVIX idaman anda! Memang harga berbaloi-baloi..

Retail Price sebotol Shaklee Vivix (Sbh/Swak) - RM499

Jom PM saya untuk order.. Jangan nanges, jangan menyesal bila tiba 31hb Mei ini sebab sales berakhir 31hb ini yea!


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in