Friday, May 31, 2013

Lagi TESTIMONI VIVIX Shaklee

Ok darlings semuaaaa.. harini LAST DAY nak rembat Shaklee VIVIX pada harga runtuh berkecaiii.. Esok, harga back to normal price RM475 yea.. Nak tau harga runtuh Vivix, silalah hubungi saya. Pasti anda tak menyesal dengan harga kami kerana ianya SANGAT BERBALOI dengan results yang akan anda perolehi. So, dah last day ni, saya pun nak share lagi satu testimoni VIVIX ni.. 



Kenapa Vivix ni hot seller? Ia antara produk terbaik Shaklee... ramuan semulajadi 4 bahan terbaik iaitu muscadine grape, purple carrot, elderberry dan polygonum cuspidatum.
Saya mmg kagum bila tgk dengan kebanyakan pengamal tegar Vivix.. mereka nampak muda walaupun usia dah cecah hmpir 50 malah ada yg dah lebih 50an..., kulit tegang bersinar2, sihat bertenaga.. Patutlah Shaklee mendakwa dengan Vivix, anda mampu looks 25 years younger and live 25 years longer. Bukan kisah rekaan tapi lihat dgn mata kepala sendiri..

Jadi kalau ada yang sedang mencari suplemen utk yg tersayang... apa kata cuba Vivix.. saya gelarkannya tonik ajaib sebab ada banyak testimoni berkaitan masalah kesihatan yg sembuh selepas mengamalkan Vivix... seperti imuniti, SLE, sendi, gout, darah tinggi, kolestrol, jantung, strok, diabetes, penyakit batin dan eh mcm2 lagi lah penyakit2 yg saya pun kadang 1st time dengar... Harganya setara dengan kualitinya.. Health is wealth.. bagi yg masih sihat mungkin tak nampak kepentingannya tapi apalah sangat harga jika nak dibandingkan dgn pengorbanan org tersayang...dan lagi satu.. mencegah lebih baik dari mengubati.. Saya taknak nnt umur 40 tapi nampak macam umur 60-70..hihi.. sbb tu saya amalkan Vivix dari sekarang.. so forever usia 30..hihihhihi

Bagi saya, Vivix sangat best.. ianya tonik awet muda... :) dan ianya favorite kami sekeluarga juga utk mak2 saya... Maka harus saya borong... while stock last.

Hubungi saya untuk mendapatkan HARGA OFFER VIVIX! :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in