Friday, April 12, 2013

TESTIMONI Mommy Jeeha seorang bf mom > "..alhamdulillah selepas mengamalkan vitamin shaklee, kesihatan saya alhamdulillah sihat dan PIH juga tiada..alhamdulillah.."

Tak kenal, maka tak cinta.. dah rasa, baru tau apa yang selama ni orang perkatakan.. banyak dah saya share testimoni-testimoni ibu-ibu menyusu, ibu-ibu berpantang, ibu-ibu hamil yang mengambil Shaklee atas beberapa masalah kesihatan. AlhamduLILLAH, kesemuanya memberikan feedback yang positif dan ada yang diluar jangkaan saya pun! Tiada yang mustahil bila kita yakin, sabar dan istiqamah dalam apa jua yang kita amalkan baik dari segi pemakanan mahupun kerohanian.. Oleh itu, harini saya nak share satu TESTIMONI seorang ibu menyusu, yang mana kisah beliau dipetik dari blog beliau sendiri iaitu Mommy Jeeha..
------------------------------------------------------------------------
saya selalu je kata yang vitamin shaklee ni adelah vitamin terbaik untuk semua..
kenapa ye??
kerana saya sendiri merasai dan mengalaminya..sejak saya mengandung, melahirkan, berpantang dan sekarang menyusui anak saya muhammad adeeb..
wlaupun semasa pragnan anak first saya tak kenal lagi vitamin shaklee ni sehingga saya mengalami abrabtio placenta (uri keluar dulu) sehingga terpaksa operate masa 32 minggu mengandungkan aqil..antara sebabnye saya mengalami tekanan darah tinggi semasa hamil atau doc panggi PIH...

selepas mendapat tahu yang saya mengandung anak kedua, saya terus mencari vitamin yang boleh menyokong kesihatan saya sepanjang hamil..tak nak saya pisang berbuah dua kali..
then saya ditemukan dengan SHAKLEE..set untuk ibu hamil...

alhamdulillah selepas mengamalkan vitamin shaklee, kesihatan saya alhamdulillah sihat dan PIH juga tiada..alhamdulillah..
adeeb lahir cukup bulan dengan berat 2.6 kg..
alhamdulillahh

ini rentetan gambar adeeb..

2 minggu dilahirkan..muke merah-merah



4 bulan meniarab..bam bam dah



9 bulan...dah pandai berebut dah..hihi

perubahan yang saya dapat lihat perkembangan adeeb ialah..

1. semasa dilahirkan ade bintik2 merah pada muke adeeb..then after consume ESP, LECTIHIN, ALFALFA, B COMPLEX muke adeeb makin hari makin licin..

2. berat badan adeeb naik secara consisten setiap bulan..alhamdulillah..6 bulan berat adeeb 7.6kilos

3. kulit adeeb rase smooth sangat...hihih

4. yang paling sepanjang tempoh 9 bulan dilahirkan adeeb tak pernah demam lame..paling lame sehari..tu pun sebab kene cucuk..selain dari tu..alhamdulillah..

ape yang saya amalkan di atas saya share dengan keluarga, kawan-kawan dan anda my lovely followers...


Inilah Set Penyusuan Lengkap yang Mommy Jeeha amalkan.. anda juga boleh dapatkan set ini daripada saya atau daripada beliau sendiri, so boleh beliau ceritakan pengalaman beliau sendiri dengan anda.. PASTINYA setiap pembelian akan diberikan jadual makan, konsultasi percuma berterusan, TIPS EXCLUSIVE dan banyak lagi hanya daripada saya untuk anda ~ My Lovely Customers.. ;-)











Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<









0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in