Wednesday, April 24, 2013

Sharing TESTIMONI anak saya, Irfan yang akhirnya sihat dan bebas Asthma dengan bantuan vitamin-vitamin Shaklee.. AlhamduLILLAH! :-)

Saya pasti anda followers tegar blog saya sedia maklum anak saya, Irfan, ada masalah asthma sejak dari umur 5 bulan lagi. Since then, memang consume ubat hospital sahaja.. ulang alik hospital setiap 3 bulan sekali, tukar hospital (sebab kami berpindah).. masih tiada perubahan. AlhamduLILLAH, saya dipertemukan dengan vitamin-vitamin Shaklee yang sesuai dengan Irfan. Saya memang bagi Irfan vitamin even before kenal Shaklee lagi tapi amat sukar nak jumpa yang *tanpa perasa tiruan, pemanis, bahan pewarna atau pengawet*.  sebab Irfan ni allergic macam-macam.. seperti colorings, preservatives, perisa etc, etc.. memang susah nak cari.. bagi brand Ap***** tak jalan.. lagi teruk jadinya.. 

Setelah dipertemukan dengan Shaklee dan konsisten dengan vitamin-vitamin Shaklee iaitu Mealshakes, Chewable Vitamin C dan Omega Guard selama 2 tahun, akhirnya kelmarin appointment Irfan dengan doktor pakarnya di hospital dan doktor pakar memberitahu yang Irfan tiada apa-apa masalah asthma yang kritikal sejak lebih 6 bulan lepas. Jadinya doktor plan untuk off pam Irfan dan tak perlu lagi jumpa doktor pakar. AlhamduLILLAH.. sesungguhNYA ALLAH Maha Merancang dan Maha Memulihkan sesuatu penyakit. Irfan kini jauh lebih sihat dari 2 tahun lepas. AlhamduLILLAH juga dengan bantuan vitamin-vitamin Shaklee (seperti yang disebutkan di atas), Irfan kini KONSISTEN sihat dan ceria. Sesungguhnya inilah reward kepada kami atas istiqamah dan sabar. AlhamduLILLAH! 

Inilah rangkaian vitamin Irfan konsisten selama 2 tahun

Memang tidak terhingga rasa syukur kepada ALLAH atas segala pahit, manis, dugaan dan segala-galanya.. memang berbaloi..  Saya tak nafikan sokongan vitamin-vitamin di atas BANYAK membantu anak saya. Takkan selamanya nak depends pada pam inhaler dia tu kan.. Saya aim ONE FINE DAY Irfan akan stop dengan semua tu. Paling bestt doktor pakar cakap, if Irfan sihat begini, ada sokongan supplemen dan better control of asthma, memang asthma Irfan akan hilang selama-lamanya! AlhamduLILLAH! 


Jadi kepada ibu bapa yang mempunyai anak masalah seperti anak saya, Irfan, tidak salah jika kita mencuba dan berikan yang terbaik kepada mereka. Saya tidak pernah menyesal dan berputus asa untuk pastikan Irfan sihat. Apapun KUNCINYA ialah SABAR, KONSISTEN dan ISTIQAMAH. Jika saya tidak sabar 2 tahun lepas, mungkin Irfan tidak akan sihat seperti sekarang ni.. 

Boleh hubungi saya jika anak anda menghadapi masalah seperti anak saya ini.. Manalah tau, kita boleh berkongsi pendapat, cerita atau luahan masalah ... Saya sedia membantu anda.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in