Friday, April 19, 2013

Pengalaman Pn Zuriati dengan skin care set >> Kulit MOIST, CERAH dan SEKATA.. ;-)

Dah lama rasanya tak share testimoni Skin Care Set kan.. Asyik cite tentang Ibu Menyusu, Ibu Hamil, so harini saya nak share testimoni Pn Zuriati bersama suaminya.. Haha.. jangan tak tahu, vitamin-vitamin Shaklee ni bukan sahaja untuk wanita, lelaki pun boleh consume... no problem at all.. ;-)

As usual, the testimoni speaks.. so mari kita sama-sama baca..;-)




Inilah set yang beliau dan suami ambil tapi tak termasuk GLA Complex tu.. GLA tu beliau gantikan dengan Alfalfa untuk proses detox dan cuci-mencuci ni sebab bila badan dah detox, dah bersih, usus kita akan menyerap kesemua nutrien vitamin dengan PALING EFEKTIF. Jadi, kesannya pun dapat dilihat dengan LEBIH CEPAT. Namun ada SYARATNYA.. iaitu RAJIN minum air kosong at least 3 liter sehari.. Haa..? Tak lalu nak minum air kosong 3 liter sehari.. ingat yea, 70% badan kita ialah air, dan setiap hari memang kita kehilangan air, jika tak gantikan atau tak minum ikut sukatan yang betul, badan akan terus lesu, letih dan tak bermaya.. lagi ngeri bila kulit semakin KUSAM, MELAYUT, HILANG KEANJALAN, HILANG KELEMBAPAN kerana KEKURANGAN AIR..


Pentingkan air? Penting.. jadi, nak SIHAT dan CANTIK hendaklah KONSISTEN dengan supplemen-supplemen dan juga minum AIR..

Ok, jika anda nak consume set seperti diatas dan ingin juga rasa teruja seperti Pn Zuriati dan suaminya, boleh hubungi saya.. tambah kalau ada di antara u all yang weekend husband and wife kan.. memang boleh buat SURPRISE setiap minggu kepada pasangan! :-))


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in