Thursday, April 4, 2013

Kisah seorang ibu yang anaknya mengalami Enlarged Anedoids.. Namun Nutriferon dapat membantu anak beliau.. ;-)

Harini nak share kisah seorang ibu yang mana anak beliau mengalami 'enlarged anedoids'. Boleh klik pada link tadi untuk mengetahui lebih lanjut tentang 'enlarged anedoids' ni. Anak beliau mengalami kesukaran bernafas dan setiap malam tidur berdengkur. Ini kisah anak beliau pada permulaan consume Shaklee Nutiferon

"Sejak pulih drp sakit teruk (demam panas yang tinggi, selsema, sakit kerongkong, mata merah & mumps), anak i tidur mula berdengkur dgn kuat, bila bangun pagi mesti batuk x berhenti, lepas tu batuk tiada, beberapa org specialist Dr dah jumpa, pun x berkesan. Dr kata anak i mengalami enlarge adenoid. Tapi kes dia x payah operate, bila membesar nanti, adenoidnya akan mengecut. Bila dia tidur, kuatnya snooring, memang terseksa bila tidur bersebelahannya.

Sebagai parent, memandangkan anak kita mengalami keadaan ini, hati memang sedih, lepas tu try google via net, dan mendapati byk testimonial yang baik drp nutriferon, espcially for allergic & resdung, saya pun dapatkan info dari kawan i, dan terus beli sekotak utk anak i cuba.

Pada hari pertama, i bg anak i makan 1/2 pack,
malam tu memang x kedengaran bunyi snooring, yang kedengaran tu pernafasan bunyi je...3 hari berturut-turut i bagi...medapati snooring jarang kedengaran...begitu juga dgn batuknya. " 

Ok, itu kisah awalnya, di bawah ni pula adalah UPDATE daripada beliau setelah 2 minggu anak beliau consume Nutriferon.


Yesss... tiada kata dapat digambarkan bila ibu ini gembira dan berpuas hati dengan Nutiferon. Sebagai parents, pastinya kita akan mahu berikan yang terbaik untuk anak-anak kita. Tapi, jika anak kita jatuh sakit pastinya paling terkesan ialah IBU. Ini memang lumrah. IBU akan terasa lebih bila anak-anak jatuh sakit. Jika kita boleh belikan mereka pakaian dan mainan yang mahal-mahal dan cantik-cantik, mengapa tidak kita invest untuk kesihatan mereka kan? Kita juga yang akan dapat manfaat di kemudian hari nanti.. ;-)

Hubungi saya untuk mendapatkan Shaklee Nutriferon pada HARGA OFFER bulan April ini.. 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in