Wednesday, April 10, 2013

Cabaran 100 HARI mengumpul DUIT RAYA!


AlhamduLILLAH, saya AMAT BERTERIMA KASIH kepada anda semua yang terus setia dan menyokong UmmiIrfan.Com. Tanpa anda semua siapalah saya.. 


Jadi, hari ini saya ingin buka peluang kepada anda semua untuk bersama-sama saya menjana income dengan Shaklee dalam CABARAN 100 HARI MENGUMPUL DUIT RAYA! Ni bukan kerja sorang2 tau, ini adalah BEKERJASAMA. Kebiasaannya bila kita dah jatuh cinta dengan produk-produk Shaklee, secara automatik kita akan rasa nak berkongsi dengan orang lain, tak kiralah dengan family kita ke, dengan kawan-kawan kita ke atau sesiapa sahaja.. tapi bila anda kongsi atau promote bersungguh2, takde sape bayarkan.. berbeza dengan Shaklee, anda akan dibayar BONUS setiap bulan.. haha.. paling BEST sebab BONUS Shaklee ni dibayar setiap 14hb, so dah semua tau dan arif time tu kita yang makan gaji ni memang kekeringan time tu.. (don't say it, i knew it, because i was there once upon a time ago..hehehe..)..tapi bila Shaklee bayar bonus on 14hb setiap bulan, walaupun RM200, RM500, RM1000 ke atau lebih, memang kita perlukan duit tersebut. Mungkin ada yang perlukan untuk beli susu or pampers anak2.. bayar bil2 rumah yang tertangguh atau emergency cases, sakit ke, eksiden ke etc etc..


Lebih-lebih lagi nak raya kan, macam-macam yang kita nak beli.. baju raya untuk diri sendiri, suami, anak-anak, handbag baru, kasut raya, tudung, biskut raya, kereta pun ada gak tau! haha.. macam-macamlah. Tapi kalau harapkan duit gaji kadang memang tak cukup kan..




Jadi, instead of kita upah model bayar mahal2 untuk promote barang kita, Shaklee mengambil langkah bijak dengan membayar BONUS kepada distributor2 Shaklee yang berusaha keras. Shaklee bayar lumayan tau.. haha.. Jadi, kepada anda semua My Lovely Customers, JOM SERTAI SAYA .. grup JUTAWAN-JUTAWAN SHAKLEE.. :-)
----------------------------------------------------------------------------


Modal?
Memadai register sebagai member rm75 (semenanjung) or RM85 (sabah swk).
Tak perlu ribu2 kerana stok Shaklee yg pegang, melainkan anda nak bli sdikit stok simpan dirumah, but still no ribu2 tak perlu LOAN2 segala bagai. NO HEAD HUNTING.. TAK PERLU CARI2 ORG. 

KELAS?BIMBINGAN?TAK TAHU APE2?
Majoriti ahli di bawah grup saya adalah ibu2 (surirumah mahupun yg bekerja sepenuh masa).. Jadi mmg tak dpt nak attend kelas malam2.. 'kelas' kami adalah flexible.. semua ada dihujung jari..Hanya melalui alam maya..tak perlu meeting sampai lewat malam..you can have it your way....latihan di alam realiti juga disediakan.depends on request. DAN OF COURSE, sume pun bermula dgn ZERO tak tahu apa2.. saya pun start dari ZERO.. memang tak tahu apa2.. marketing ke, nak promote ke, nak share apa ke.. memang tatau.. sbb tu pentingnya upline. Upline anda adalah MAK anda, coach anda, cikgu anda..dlm grup kami, mak diajar utk bertanggungjwb dgn anak2 yg NAK berjaya..

KENAPA PERLU JOIN grup saya?
Saya tak paksa.. saya sendiri bermula buat shaklee dari part time yg akhirnya resign dari keje tetap dan alhamdulillah kini boleh pencen bersama Shaklee. Dari sekadar hanya utk berkongsi, tapi akhirnya, ramai yg cari.. tak perlu paksa2 org....Bukan angan2, bukan sekadar slogan.. BUKAN SAYA SEORANG YG DAH RASA benefit dari segi cash(2-6 angka), convention, car bonus.. TETAPI ramai lagi di dlm grup tu yg dah rasa kebenarannya.... saya happy bile lihat ramai yg dah rasakannya.. sbb tu sy dan anak2 buah saya berbbesar hati utk membantu jika anda SEBAGAI CUSTOMER KAMI benar2 ingin mencari peluang side income tanpa perlu keluar sehingga lewat malam tinggalkan anak keluarga..Jom work together.. 

NEXT STEP
Setelah anda mendaftar dibwh distributor anda, anda akan di add dlm secret grup FB kami iaitu dibwh grup BEAUTIFUL.POWERFUL.MASTERS iaitu grup untuk mereka yang register dengan saya dan juga grup JUTAWAN2 Shaklee (under susur galur Master Cery Mamafaiz)... itulah yg membezakan kami... GRUP KAMI DI FB .....EKSLUSIF UTK YG TERPILIH SAHAJA?JOmmm.. Grup kami dah melahirkan ramai bakal2 jutawan...dan percayaah 'MACAM MACAM ADA' didalam grup tu..semua INFO dan ILMU didalam tu PERCUMA UTK ahli yg sah berdaftar dgn KAMI SAHAJA....PERCUMA yer.. skrg ni takde bende free.. tapi info2 didalam tu FREEE.. hehe... YG PASTI. YOU WONT BE ALONE. anda ada 'famili JUTAWAN di alam maya' yg sama2 membantu susah senang.. INsyaALLAH...

Bagaimana nak REGISTER?
Boleh berikan butir-butir diri seperti berikut:
1. Nama (suami isteri)
2. No IC (both)
3. Alamat
4. No telefon
5. No acct Maybank

Yuran pendaftaran ialah RM75 (Sjung) dan RM85 (Sabah/Swak). Jika inginkan FREE MEMBERSHIP, boleh beli apa sahaja barangan Shaklee yang totalnya ialah RM650++. Jika tak mampu, takpe.. memadai dengan RM75/RM85 tadi..


-------------------------------------------------------------------------------------------

Jgn risau ye.. ni bukan angan2 atau janji kosong. Anda mampu jika anda sendiri yg nak... bukan saya yg decide kejayaan atau kegagalan seseorang..


Jadi, jom kumpul duit raya mulai sekarang! Hubungi saya (sms/call/whatsapp 012-2541296) atau emel: rafaliah@yahoo.co.uk dengan tajuk emel> Cabaran 100 Hari mengumpul Duit Raya.



Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in