Monday, April 15, 2013

Berpantang anak kedua > tak ade masalah sakit belakang, sakit badan, tak lesu, kulit pun x pucat..

Saya tau memang seronok baca testimoni-testimoni customers kann.. rasa teruja dan kalau boleh nak jugak rasa nak teruja macam mereka kan.. no problem.. anda jugak boleh rasa teruja dan rasai apa yang mereka kongsikan bersama-sama ini.. Di bawah ni testimoni seorang ibu berpantang dan menyusukan anak keduanya. AlhamduLILLAH, beliau yakin dan faham KONSEP ASAS PENYUSUAN iaitu demand vs supply.. dan hasilnya memang berbaloi dan ber'bonus'! hehe.. ada ke ekk perkataan ber'bonus' ni? oklah, janji u all faham.. jom baca kisah yang beliau kongsikan..



Inilah vitamin-vitamin yang beliau PERLU ambil. Foto credit to Jeeha.

Ok, jika anda inginkan vitamin-vitamin seperti diatas, boleh hubungi saya.. SEMESTINYA setiap pembelian akan diberikan TIPS EXCLUSIVE dan juga jadual pemakanan.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in