Monday, April 29, 2013

Anda seorang IBU HAMIL dan menghadapi masalah batuk, demam dan selsema tapi tak berani nak makan ubat? Saya ada TIPSNYA.. ;-)

Mari saya kongsikan bersama-sama dengan anda semua.. walaupun entri kalini khusus untuk IBU-IBU HAMIL yang menghadapi masalah selsema, batuk dan demam, tapi anda yang tidak hamil juga boleh amalkannya.. 

Actually saya demam 3-4 hari yang lepas. Ianya bermula dengan sakit tekak yang begitu perit sekali. Saya start ambil Nutriferon, tapi, sakit tekak hilang demam, batuk dan selsema datang pulak.. hihi.. ALLAH nak uji, saya terima. Dan itulah sebabnya kenapa blog saya sunyi sepi sejak Khamis lepas.. huhu..

Jadi, apa yang saya amalkan? Pastinya Performance Drink, Chewable Vitamin C dan juga Omega Guard sepanjang demam tu.. AlhamduLILLAH, harini beransur pulih.. cuma selsema dan batuk je yang tinggal. Ternyata Performance Drink membantu badan saya kekal bertenaga walaupun demam, Chew Vitamin C untuk kurangkan selsema, nose clog, dan Omega untuk cairkan kahak dan bantu clear my airway passages. So, takdelah rasa sukar bernafas disebabkan hidung tersumbat kerana selsema tadi..


Jadi, jika anda seorang IBU HAMIL dan menghadapi masalah demam, selsema dan batuk seperti saya, amalkan ketiga-tiga vitamin di atas, In Shaa ALLAH, semuanya akan ok. Saya adalah seorang IBU HAMIL yang tak suka amik ubat-ubatan ketika hamil walau teruk demam sekalipun. Sebab bila saya tak hamil pun saya tak makan ubat-ubat ni.. bukan tak yakin, tapi kalau boleh saya nak ELAKKAN.. tambah bila saya pregnant, memang saya akan ELAKKAN makan ubat2 ni semua.. :-)

Hubungi saya jika anda seorang IBU HAMIL yang menghadapi masalah seperti saya dan memerlukan bantuan. Saya sedia membantu.. :-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in