Wednesday, March 27, 2013

"Proses melahirkan sangat mudah dan sangat sekejap. Susu badan saya dah mula mengalir SEJURUS MELAHIRKAN ..baby terus tido KEKENYANGAN.." >> Pn Anna.. ikuti kisah selanjutnya..;-)

Bila baca kisah Puan Anna yang dikongsikan bersama-sama di grup Exclusive kami memang saya rasa teruja. Rasa tak sabar nak bersalin pun ada nih..hehe..mana taknya, saya sekarang ni pun tengah consume set hamil sama macam Puan Anna dan tambah ESP. Saya taknak cite panjang-panjang, jom sama-sama kita baca kisah beliau..


Haaa..kan dah kata! Kalau anda seorang ibu hamil MESTI nak makan set kehamilan macam saya dan Puan Anna kan? Bestt tauu..memang bestt.. Tiada apalagi yang boleh saya katakan sebab testimoni Puan Anna telah menceritakan segala-galanya.. Dan saya akui memang SANGAT BERBEZA kehamilan saya sebelum ini dengan yang sekarang yang mana sekarang ni saya consume set kehamilan Shaklee.. Tiada masalah hb low, penat, stress, letih, lesu, malah saya lebih bertenaga, sihat dan ceria. :-) Sampai suami saya lak mintak saya berehat. hehe..! 

In Shaa ALLAH saya akan kongsikan dengan anda semua dari semasa ke semasa pengalaman saya hamil bersama vitamin-vitamin Shaklee ini. Tapi, buat masa sekarang ni saya nak bagitau OFFER Shaklee Ostematrix tinggal lagi 3 HARI SAHAJA LAGI! Semalam sahaja 3 batch OSTEMATRIX licin dah. Mana taknya sorang rembat 2-3botol terus! Ada yang hebat dan bijak rembat 6botol untuk FREE SEBOTOL! 


Sape mau harga OFFER Ostematrix ni cepat PM saya..;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<  

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in