Wednesday, March 13, 2013

Kisah Pn Jacky, seorang IBU BEKERJA dan IBU MENYUSU.. :-)

Puan-puan sekalian, saya begitu teruja nak berkongsi cerita/testimoni para ibu menyusu kerana bila membacanya secara tak langsung testimoni mereka membantu saya mempersiapkan diri untuk menyusukan anak kedua saya yang bakal dilahirkan kelak. AlhamduLILLAH, sesungguhnya perasaan ini ALLAH jua yang kurniakan. Saya tidak dapat menyusukan anak pertama saya, Irfan, secara exclusive dahulu kerana masa tu saya tak kenal Shaklee lagi. AlhamduLILLAH hamil kali ini saya dah kenal Shaklee dan memang rasa SANGAT PERBEZAAN dulu dan sekarang. Hanya mereka yang dah cuba produk-produk Shaklee sahaja tahu apa yang saya maksudkan ini kan.. ;-)

Oklah, panjang lak membebel yea.. hehe.. So, harini saya berasa teruja untuk berkongsi testimoni Pn Jacky yang begitu bersemangat menyusukan anaknya walaupun beliau seorang ibu berkarier. Jom kita baca sama-sama..


Bestkan baca testimoni Pn Jacky.. memang bestt.. tambah kalau anda adalah seorang IBU MENYUSU, pastinya akan teruja. 

Jika anda berminat untuk mendapatkan set penyusuan seperti Pn Jacky, boleh hubungi saya yea. Pastinya cara pemakanan, TIPS EKSKLUSIF akan diberikan kepada anda yang membeli dengan saya. EKSKLUSIF untuk anda My Lovely Customer.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in