Thursday, March 21, 2013

ESP bukan sekadar 'milk booster'.. "hubby pun puji KULIT DAH MULUS" (^_^)

Setelah lama bercuti, yea.. saya bercuti ke Langkawi.. first time pegi tau korangg.. haha.. saya tau, u all mesti dah banyak kali pergi Langkawi kann.. kesian kat saya, haritu first time menjejakkan kaki di Permata Kedah > Langkawi. Overall, memang best. Mana tak best, dapat mandi pantai, dapat shopping (itu yang ditunggu2kan..hehe..), dapat jalan2, pusing2 satu pulau.. Memang heaven! Rasa taknak balik pun ada.. eceh! Mana boleh taknak balik.. nanti u all mesti tertunggu-tunggu new entry kat blog ni yang penuh dengan info dan testimoni-testimoni yang pasti mengujakan anda semuaa.. :-)

Harini nak share tentang ESP lagi. Testimoni ni dipetik daripada blog anak buah saya > Siti Najihah yang juga seorang SID (Shaklee Independent Distributor). Kalini Jiha share testimoni seorang ibu menyusu.. Jom kita baca.. 

"Sebelum ini akak tercari2 produk yang boleh tambahkan susu badan sebab akak menyusu kan adik yang umur 4 bulan n si abang sekali..susu memang tak cukup so cari punya cari mujurla jumpe ESP ni n kontek jiha untuk beli.tak sampai seminggu try dah nampak perubahan SUSU BERTAMBAH DAN PEKAT, BABY MENYUSU PUN SEKEJAP JE SEBAB DAH KENYANG KOT...PALING BEST HUBBY CAKAP KULIT MAKIN CERAH DAN GEBUSSSS GITU...lepas ni nak tambah alfalfa pulak..." > Kak Umi

Haa... amekaww.. sapa tak pernah try ESP memang rugiii.. Especially jika anda seorang ibu menyusu. Selain membantu masalah penyusuan, BONUS yang anda dapat ialah kulit wajah menjadi semakin cerah, gebu, licin, mulus dan cantik menawan.. Camnilah suami sayaangg.. 

Nak ESP? Hubungi saya untuk mendapatkannya.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
  

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in