Monday, March 18, 2013

Dah cuba ESP hampir 3 bulan, mulanya untuk tujuan kehamilan tetapi kudis di kaki semakin sembuh! Ikuti perkongsian Pn Mona :-)

Teruja sangat harini nak kongsi dengan u all semuaa... apa lagi..? Testimoni ESP lahh! Best Seller kat UmmiIrfan.Com! Ok, yang ni testimoni my loyal customer, Pn Mona. Seriously beliau ni sejak awal saya start biz Shaklee memang beliau adalah customer saya yang rapat dengan saya.. Dan tahun ni beliau hamil anak ketiga (if am not mistaken..), dan mengamalkan Set Ibu Hamil seperti saya juga.. tapi, dalam set ini beliau PALING suka ialah ESP. Nak tau kenapa? Meh baca sms yang beliau kirimkan pada saya minggu lepas ;-)

"I amik Shaklee ESP sebab ianya non-GMO, tak dicuci dengan alkohol macam yang u bagitau tu.. lagi satu jari kaki yang besar utk dua dua kaki ni, memang teruk sbb kukunya dah macam kena kudislah, taklah teruk sangat, dia macam tepi celah celah aje sekeliling, sekarang ni sembuh sikit, tapi hmmm...! Gatal.. Biasa lah kan kalau kudis sedang sembuh mmg rasa gatal kat mana mana badan kita ni. Mmg teruk gatal... Ni sedang sembuh BEST ni dengan ESP. So, kena tunggu lepas bersalin nanti, kuku i ni macamaner.."

Beliau ambil ESP untuk memastikan perkembangan bayi dalam kandungan sentiasa sihat, tetapi tak disangka lain pula jadinya! Yang tak disangka sembuh, semakin sembuh! AlhamduLILLAH! :-))


Banyak dah saya kongsikan tentang kehebatan ESP ni.. apa keistimewaannya, apa perbezaanya, untuk siapa, dan lain-lain lagi. Hanya mereka yang dah cuba tahu kehebatannya dan pasti jatuh cinta! 

Jadi, jika anda ingin mendapatkan Shaklee ESP, usah berkira-kira, kerana setiap pembelian akan diberikan EXCLUSIVE TIPS bagaimana membancuh ESP dan pastinya resepi-resepi yang sedap dan terangkat. :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
  


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in