Wednesday, March 27, 2013

"Proses melahirkan sangat mudah dan sangat sekejap. Susu badan saya dah mula mengalir SEJURUS MELAHIRKAN ..baby terus tido KEKENYANGAN.." >> Pn Anna.. ikuti kisah selanjutnya..;-)

Bila baca kisah Puan Anna yang dikongsikan bersama-sama di grup Exclusive kami memang saya rasa teruja. Rasa tak sabar nak bersalin pun ada nih..hehe..mana taknya, saya sekarang ni pun tengah consume set hamil sama macam Puan Anna dan tambah ESP. Saya taknak cite panjang-panjang, jom sama-sama kita baca kisah beliau..


Haaa..kan dah kata! Kalau anda seorang ibu hamil MESTI nak makan set kehamilan macam saya dan Puan Anna kan? Bestt tauu..memang bestt.. Tiada apalagi yang boleh saya katakan sebab testimoni Puan Anna telah menceritakan segala-galanya.. Dan saya akui memang SANGAT BERBEZA kehamilan saya sebelum ini dengan yang sekarang yang mana sekarang ni saya consume set kehamilan Shaklee.. Tiada masalah hb low, penat, stress, letih, lesu, malah saya lebih bertenaga, sihat dan ceria. :-) Sampai suami saya lak mintak saya berehat. hehe..! 

In Shaa ALLAH saya akan kongsikan dengan anda semua dari semasa ke semasa pengalaman saya hamil bersama vitamin-vitamin Shaklee ini. Tapi, buat masa sekarang ni saya nak bagitau OFFER Shaklee Ostematrix tinggal lagi 3 HARI SAHAJA LAGI! Semalam sahaja 3 batch OSTEMATRIX licin dah. Mana taknya sorang rembat 2-3botol terus! Ada yang hebat dan bijak rembat 6botol untuk FREE SEBOTOL! 


Sape mau harga OFFER Ostematrix ni cepat PM saya..;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<  

Monday, March 25, 2013

PROMOSI OSTEMATRIX >> Tinggal 5 HARI SAHAJA LAGI! (^_^)

AlhamduLILLAH, memang tak dapat dinafikan Ostematrix memang laris bulan ini. Mana taknnya, tengah OFFER lepas tu sorang customer bukan amik sebotol je, amik 2-3 botol untuk buat stok. 

Jadi apa ISTIMEWANYA Shaklee Ostematrix ni?
Ianya special sebab Ostematrix bukan sekadar kalsium semata-mata, tapi mengandungi Magnesium (yang diibaratkan seperti sebuah 'lori' yang mengangkut kalsium), Vitamin D (untuk memastikan PENYERAPAN Kalsium pada tahap optimum), Boron ( yang bertindak sebagai 'pekerja' yang membina tulang), ManganTembaga dan Zink.

Siapa pula yang perlukan Shaklee Ostematrix ini?
 Mereka yg allergy pengambilan bahan2 tenusu seperti susu.
3. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
5. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
7. Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.
8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.


Dan ini pula testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba Shaklee Ostematrix:

Ostematrix membantu mengatasi masalah kaki cramp


Ostematrix membantu anda yang period dan sering penat.

Ostematrix membantu ibu berpantang cepat sihat

Ostematrix membantu ibu menyusu 

OFFER Shaklee OSTEMATRIX tinggal lagi 5 HARI SAHAJA LAGI. Sebotol untuk sebulan. Ramai yang amik 3 botol terus untuk buat stok. Harga jangan tanya murah ke mahal, sebab harganya memang tengah OFFER MENGGILA. Anda akan rugi jika tak beli OSTEMATRIX bulan ni. 

Cepat PM saya untuk mendapatkannya! :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<  


Thursday, March 21, 2013

ESP bukan sekadar 'milk booster'.. "hubby pun puji KULIT DAH MULUS" (^_^)

Setelah lama bercuti, yea.. saya bercuti ke Langkawi.. first time pegi tau korangg.. haha.. saya tau, u all mesti dah banyak kali pergi Langkawi kann.. kesian kat saya, haritu first time menjejakkan kaki di Permata Kedah > Langkawi. Overall, memang best. Mana tak best, dapat mandi pantai, dapat shopping (itu yang ditunggu2kan..hehe..), dapat jalan2, pusing2 satu pulau.. Memang heaven! Rasa taknak balik pun ada.. eceh! Mana boleh taknak balik.. nanti u all mesti tertunggu-tunggu new entry kat blog ni yang penuh dengan info dan testimoni-testimoni yang pasti mengujakan anda semuaa.. :-)

Harini nak share tentang ESP lagi. Testimoni ni dipetik daripada blog anak buah saya > Siti Najihah yang juga seorang SID (Shaklee Independent Distributor). Kalini Jiha share testimoni seorang ibu menyusu.. Jom kita baca.. 

"Sebelum ini akak tercari2 produk yang boleh tambahkan susu badan sebab akak menyusu kan adik yang umur 4 bulan n si abang sekali..susu memang tak cukup so cari punya cari mujurla jumpe ESP ni n kontek jiha untuk beli.tak sampai seminggu try dah nampak perubahan SUSU BERTAMBAH DAN PEKAT, BABY MENYUSU PUN SEKEJAP JE SEBAB DAH KENYANG KOT...PALING BEST HUBBY CAKAP KULIT MAKIN CERAH DAN GEBUSSSS GITU...lepas ni nak tambah alfalfa pulak..." > Kak Umi

Haa... amekaww.. sapa tak pernah try ESP memang rugiii.. Especially jika anda seorang ibu menyusu. Selain membantu masalah penyusuan, BONUS yang anda dapat ialah kulit wajah menjadi semakin cerah, gebu, licin, mulus dan cantik menawan.. Camnilah suami sayaangg.. 

Nak ESP? Hubungi saya untuk mendapatkannya.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
  

Monday, March 18, 2013

Dah cuba ESP hampir 3 bulan, mulanya untuk tujuan kehamilan tetapi kudis di kaki semakin sembuh! Ikuti perkongsian Pn Mona :-)

Teruja sangat harini nak kongsi dengan u all semuaa... apa lagi..? Testimoni ESP lahh! Best Seller kat UmmiIrfan.Com! Ok, yang ni testimoni my loyal customer, Pn Mona. Seriously beliau ni sejak awal saya start biz Shaklee memang beliau adalah customer saya yang rapat dengan saya.. Dan tahun ni beliau hamil anak ketiga (if am not mistaken..), dan mengamalkan Set Ibu Hamil seperti saya juga.. tapi, dalam set ini beliau PALING suka ialah ESP. Nak tau kenapa? Meh baca sms yang beliau kirimkan pada saya minggu lepas ;-)

"I amik Shaklee ESP sebab ianya non-GMO, tak dicuci dengan alkohol macam yang u bagitau tu.. lagi satu jari kaki yang besar utk dua dua kaki ni, memang teruk sbb kukunya dah macam kena kudislah, taklah teruk sangat, dia macam tepi celah celah aje sekeliling, sekarang ni sembuh sikit, tapi hmmm...! Gatal.. Biasa lah kan kalau kudis sedang sembuh mmg rasa gatal kat mana mana badan kita ni. Mmg teruk gatal... Ni sedang sembuh BEST ni dengan ESP. So, kena tunggu lepas bersalin nanti, kuku i ni macamaner.."

Beliau ambil ESP untuk memastikan perkembangan bayi dalam kandungan sentiasa sihat, tetapi tak disangka lain pula jadinya! Yang tak disangka sembuh, semakin sembuh! AlhamduLILLAH! :-))


Banyak dah saya kongsikan tentang kehebatan ESP ni.. apa keistimewaannya, apa perbezaanya, untuk siapa, dan lain-lain lagi. Hanya mereka yang dah cuba tahu kehebatannya dan pasti jatuh cinta! 

Jadi, jika anda ingin mendapatkan Shaklee ESP, usah berkira-kira, kerana setiap pembelian akan diberikan EXCLUSIVE TIPS bagaimana membancuh ESP dan pastinya resepi-resepi yang sedap dan terangkat. :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
  


Friday, March 15, 2013

Kaki kejang? Apa kata anda cuba OSTEMATRIX ;-)

Fuhh! Memang ramai yang merembat OSTEMATRIX minggu ni.. mana taknya sebotol OSTEMATRIX dapat memberikan seribu satu khasiat yang anda tak pernah rasa sebelum ni. Bagi saya sendiri, pelbagai masalah saya boleh selesai seperti > migrain, sakit-sakit belakang, sakit-sakit kaki, sakit kepala, keletihan, susah nak tidur malam, kaki cramp .. macam-macam lagilah. Dan saya amik OSTEMATRIX ni sejak dari awal lagi saya kenal Shaklee.. Memang heavenn.. Maklumlah perempuan ni kan banyak masalahnya..  OSTEMATRIX ni dah jadi kawan baik saya dah sejak 2 tahun lepas.. 

Jadi, harini selain saya berkongsi pengalaman saya secara ringkas, saya juga nak kongsikan pengalaman seorang pengguna OSTEMATRIX yang mengambil Oste ni untuk mengatasi masalah kaki cramp. Jom sama-sama baca testimoni beliau..




Siapa yang perlukan Shaklee OSTEMATRIX ni?

1. Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya dan wanita yang pernah melahirkan anak.
2. Mereka yang mempunyai masalah allergy pengambilan bahan2 tenusu seperti susu.
3. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
5. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
7. Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.


Jadi, jika anda adalah salah seorang daripada mereka yang senaraikan di atas, anda PASTI memerlukan Shaklee Ostematrix ini. 

Jangan ambil mudah hal kalsium, kekurangan kalsium memberi kesan yang buruk kepada kesihatan seperti osteoporosis, kaki dan badan mudah lenguh, .. dan kalau amik susu pun tak semestinya memenuhi keperluan kalsium badan anda.. Jadi apa yang anda perlukan ialah Ostematrix.. Saya ambil Shaklee Ostematrix..

Hubungi saya untuk tmengetahui HARGA OFFER Ostematrix selagi Offer masih berlangsung! :-)



Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
 

Wednesday, March 13, 2013

Kisah Pn Jacky, seorang IBU BEKERJA dan IBU MENYUSU.. :-)

Puan-puan sekalian, saya begitu teruja nak berkongsi cerita/testimoni para ibu menyusu kerana bila membacanya secara tak langsung testimoni mereka membantu saya mempersiapkan diri untuk menyusukan anak kedua saya yang bakal dilahirkan kelak. AlhamduLILLAH, sesungguhnya perasaan ini ALLAH jua yang kurniakan. Saya tidak dapat menyusukan anak pertama saya, Irfan, secara exclusive dahulu kerana masa tu saya tak kenal Shaklee lagi. AlhamduLILLAH hamil kali ini saya dah kenal Shaklee dan memang rasa SANGAT PERBEZAAN dulu dan sekarang. Hanya mereka yang dah cuba produk-produk Shaklee sahaja tahu apa yang saya maksudkan ini kan.. ;-)

Oklah, panjang lak membebel yea.. hehe.. So, harini saya berasa teruja untuk berkongsi testimoni Pn Jacky yang begitu bersemangat menyusukan anaknya walaupun beliau seorang ibu berkarier. Jom kita baca sama-sama..


Bestkan baca testimoni Pn Jacky.. memang bestt.. tambah kalau anda adalah seorang IBU MENYUSU, pastinya akan teruja. 

Jika anda berminat untuk mendapatkan set penyusuan seperti Pn Jacky, boleh hubungi saya yea. Pastinya cara pemakanan, TIPS EKSKLUSIF akan diberikan kepada anda yang membeli dengan saya. EKSKLUSIF untuk anda My Lovely Customer.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in