Thursday, February 21, 2013

Sharing pengalaman ringkas saya hamil bersama vitamin-vitamin Shaklee :-)

AlhamduLILLAH, selesai monthly checkup tadi. Tiada apa-apa masalah, doktor pun dah scan baby. AlhamduLILLAH semuanya OK. :-) 


Masih ingat lagi lima tahun lepas masa saya hamilkan Irfan saya tak kenal Shaklee lagi. Macam-macam masalah saya masa tu TERUTAMANYA Hb tak pernah naik-naik. 


AlhamduLILLAH kalini saya hamil saya dah kenal Shaklee dan KONSISTEN dengan set vitamin kehamilan ini. So far takde masalah dan doktor pun sangat hairan .. beza kandungan dulu dan sekarang sangat ketara! Mana taknya dulu asyik kaler merah je, sekarang ni rekod suma kaler hitam (OK).

Rahsia saya?Pastinya rangkaian set vitamin ini.





Fungsi ringkas setiap vitamin untuk IBU-IBU HAMIL dan MENYUSU:


> Protien (ESP) : untuk BINA SEL. Sel terbina dari protien. Tanpa protien, pembinaan dan perkembangan sel boleh terbantut.

> Multivitamin dengan zat besi (Vitalea) : demi memastikan sel mendapat semua vitamin penting dalam membentuk membentuk organ. Zat besi penting untuk pembinaan darah dan pembesaran janin.

> B complex : penting untuk pembinaan sel darah, saraf dan beberapa organ penting termasuk tengkorak kepala.

> Vitamin C : pembentukan kolagen dan membantu sistem ANTIBODI.

> Kalsium (Ostematrix) : PEMBINAAN SEL DARAH MERAH serta tulang bayi.

> Omega : membantu PEMBENTUKAN SEL OTAK.



 PM saya untuk mendapatkannya bersama-sama OFFER OMEGA GUARD! :-))

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in