Friday, February 1, 2013

PROMOSI MENARIK sepanjang Februari 2013 ~ Shaklee Omega Guard! :-))

Yezzaa...! Promosi HEBAT sepanjang bulan Februari 2013 iaitu Shaklee Omega Guard. Memang menarik, tertarik dan da-bomb! Sebelum tu suka saya nak share dengan anda semua apa KEISTIMEWAAN Shaklee Omega Guard berbanding yang lain.


Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal

OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

Dan ini ada extra info tentang Omega Guard: 
Omega 3 adalah asid lemak yang penting (EFA), dan TIDAK BOLEH diperbuat oleh badan kita . Kebanyakan ORANG TAK MENDAPAT CUKUP omega-3, dan orang yang dalam darahnya ada mengandungi trigliserida yang tinggi perlu lebih banyak omega-3. 


Asid lemak Omega-3 boleh didapati dalam minyak ikan dan tumbuhan tertentu. Minyak ikan mengandungi kedua-dua DHA dan EPA, manakala walnut, flaxseed, dan minyak zaitun mengandungi ALA. ALA ni akan diuraikan kepada EPA dan DHA, jadi ia bergantung pada tubuh juga… kalau enzim dalam badan tak berapa bagus, tak banyak lah ALA yang diuraikan. 

Haa… jangan taktau dalam Omega Guard Shaklee ada semua tu.. DHA, EPA, ALA… bagus untuk mereka yang mengalami DARAH TINGGI, KOLESTROL TINGGI, DIABETES.


Omega Guard Shaklee juga SANGAT POPULAR dikalangan customer-customer UmmiIrfan.Com terutamanya untuk mereka:


...dan banyaakk lagii...


Jom dapatkan Omega Guard hari ni pada HARGA OFFER!… Minyak ikan terbaik, bebas bahan kimia, dan semestinya halal!


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in