Thursday, February 14, 2013

Minyak ikan membantu kanak-kanak cepat membaca. Minyak ikan apa tu? Pastinya Omega Guard! :-)

Ok saya tahu, my blog has been hiatus for a while. Haha.. sebuk kenduri sana-sini, balik kampung, lepas tu dah abes idea lak (tetiba je kan..).. tapi harini dah ada idea balik.. AlhamduLILLAH. So, harini saya nak share satu artikel tentang minyak ikan membantu kanak-kanak cepat membaca. 


Antara isi-isi penting dalam artikel ini ialah:
  • Minyak ikan kaya dengan kandungan kalsium dan Omega-3 yang baik untuk tumbesaran dan perkembangan otak.
  • Kajian menunjukkan kanak-kanak berusia 7 tahun - 9 tahun kemampuan membaca mereka meningkat dalam masa 3 minggu selepas 16 minggu konsisten dengan pengambilan minyak ikan ini.
  • Meningkatkan daya tumpuan dan fokus kanak-kanak yang hiperaktif dan disleksia.

Selain itu, Omega-3 juga membantu menguatkan sistem imunisasi badan anak-anak dan dapat membantu mengurangkan masalah demam, batuk, selsema, ekzema dan asthma.

Pilihan saya? Pastinya Shaklee Omega Guard dari dulu hingga sekarang. Tiada yang lain. Saya berikan kepada Irfan sebiji setiap hari kerana perkembangan dan tumbesaran otak anak-anak SANGAT KRITIKAL pada usia 0-6tahun


Jadi, jom dapatkan Shaklee Omega Guard hari ini selagi OFFER MASIH BERLANGSUNG. Buy 6 Free 1! Satu keluarga boleh makan Omega Guard ni.. ;-))

Hubungi saya tau! 


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in