Friday, February 8, 2013

Hoyeahh!! Berat badan kembali seperti awal-awal kahwin .. turun 16 kilo! Apa rahsia Mommy G ni? ;-)


I know, u all memang suka baca sukses story mereka yang berjaya menurunkan berat badan tambah2 jika anda adalah ibu menyusukan.. So, harini nak share testimoni Jiha atau lebih dikenali sebagai MommyG (G for glamer youu..hehe..)...Jom kita baca testimoni beliau..


Apa kata beliau lagi:
"Lepas bersalin..selera makam menjadi jadi..badan pun naik menjadi jadi..

Alhamdulillah..di temukan dengan slimming set for breastfeed mom ni berat kembali seperti awal2 kahwin...
Tak mahal pon dan kesan dia mmg superb!!!"

Apa yang beliau ambil? Pastinya ESP, Alfalfa dan Lecitin. Perfect utk breastfeeding dan dalam masa yang sama nak kurus. Nak lagi PERFECT, you add-on OMEGA yang boleh MEMBAKAR LEMAK! Lagi bestt daripada Lecitin ni..  Oh ya! Jiha ni seorang SID (Shaklee Independent Distributor) jugak.. macam saya juga, so, kalau anda nak dapatkan TIPS daripada beliau sendiri boleh hubungi beliau terus. Lokasi beliau di Bandar Baru Bangi. :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in