Wednesday, February 27, 2013

AlhamduLILLAH.. kelebihan menjana 'passive income' dengan Shaklee hanya dari rumah SANGAT BERKESAN.. Ikuti perkongsian menarik saya setelah hampir 2 tahun dalam bisnes Shaklee :-))


Lama benar tak update blog. Internet di rumah sangat menguji kesabaran denga sekejap OK, sekejap tak OK. Hasilnya blog entri tinggal draft sahaja. Jadi harini saya nak meneruskan misi saya nak update blog. Mesti abeskan harini jugak.

AlhamduLILLAH, bulan May ini genaplah 2 tahun saya di dalam bisnes Shaklee. Kepuasan yang saya rasakan bukan sahaja dari segi income semata-mata, malah ianya LEBIH dari itu. Melihat anak membesar di depan mata adalah satu ANUGERAH yang tidak ternilai ALLAH pernah berikan kepada saya. Tidak dinafikan suatu ketika dahulu ketika saya berkira-kira untuk berhenti kerja dan menumpukan sepenuh masa kepada bisnes Shaklee, anak adalah PUSH FACTOR saya. Dan pastinya NIAT saya kerana ALLAH SWT. Tiada sebab lain. 

AlhamduLILLAH, bila niat betul, ALLAH mudahkan segalanya untuk saya walaupun liku-liku untuk sampai ke tahap ini amat sukar dan penuh ranjau duri, namun itulah dia...ALLAH tidak akan menguji seseorang melainkan dia mampu menghadapinya..dan bila ALLAH ingin memberi 'kemanisan' pada kita pastinya ada 'kepahitan' yang perlu ditempuh untuk menguji sejauh mana KEYAKINAN dan KESABARAN kita.

Empayar saya kini semakin membesar dan tanggungjawab juga semakin besar untuk memastikan 'anak2 bisnes' saya pula mendapat apa yang mereka impikan. Setiap orang ada impian masing-masing, jadi sebagai seorang LEADER, saya bertanggungjawab membantu mereka. 'Anak2 bisnes' saya masih di tahap merangkak dan bertatih walaupun ade yang sudah berada di tahap berlari namun saya tidak pernah tinggalkan mereka. Dan sebagai seorang LEADER, salah satu tanggungjawab UTAMA saya ialah coaching mereka. AlhamduLILLAH, saya diberi kepercayaan oleh Mentor saya Master Shareeza untuk berkongsi TIPS dan PENGALAMAN saya membuat bisnes Shaklee ini. Tips yang dikongsikan menunjukkan bahawa sistem MLM Shaklee terbukti ADIL dan BERKESAN sehinggakan saya tidak memandang marketing plan Shaklee sebagai MLM. Saya kini menjana 'passive income' di tahap selesa yang tidak pernah saya bayangkan sebelum ini ianya boleh dicapai dalam mana-mana bisnes MLM. Ok, cukup perkataan MLM sebab ramai yang allergic kang..hihihi..


Perkongsian pengalaman sendiri


Tips marketing


Lagi Tips Marketing


Rakan-rakan bisnes Grup Jutawan

Anyway, jika anda ingin menjana 'passive income' seperti saya, jangan risau dan bimbang kerana segala tunjuk ajar akan diberi FOC kepada anda yang mendaftar di bawah saya..(ni bukan register pastu biar terkapai-kapai nak start kat mane tatau..).. Kami ada fb grup, personal coaching, 1-1 discussion, dan sebagainya untuk berkongsi TIPS marketing, blogging, motivasi, dan lain-lain lagi semuanya secara ONLINE. Cuma sebulan sekali atau bila-bila as per request, kami ada buat kelas (yang ni OFFLINE), untuk anda mendapat gambaran dan sentuhan lebih jelas tentang bisnes Shaklee ini. Oh yea, kelas kami ni santai sahaja.. tak semestinya dalam kelas formal, ada gak buat diluar.. Tengoklah gambar kat atas tu, anak saya siap berbaring lagi masa saya berikan perkongsian..hehe.. Anak-anak boleh bawa ke kelas, tiada halangan, tapi ianya adalah atas tanggungjawab ibu bapa. :-)

Jika anda berminat dan bersedia untuk bersama-sama dengan saya dalam bisnes Shaklee ini, hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut dan bagaimana ingin memulakannya. 

Anda mempunyai IMPIAN yang tidak mungkin tercapai buat masa ini? Gapai impian anda kerana segalanya bermula di sini bersama saya dan grup Jutawan..


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in