Thursday, January 31, 2013

Testimoni Mealshakes ~ Berbaloi-baloi untuk anak anda yang PICKY EATER.. ;-))

Dah 3 hari tak update blog. Bz memanjangg.. dengan family in-law datang bertandang.. jadi, aktiviti berblogging kena stop sementara... hehe.. tapi takpe, harini saya ada sesuatu nak share dengan anda semua.. kalini testimoni seorang ibu yang memberikan Mealshakes kepada anaknya.. Jadi jom kita baca sama-sama.. :-)



Well, what else can I say? The testimony speaks.. haha.. Saya pun taknak cite panjang-panjang.. sebab ada banyaaaakkk lagi testimoni yang saya dah share sebelum ni...

So, saya stop di sini dulu yea.. hehe.. agak rushing sebenarnya sebab banyak urusan nak buat harini.. Tapi, jika anda nak dapatkan Mealshakes ini boleh hubungi saya. Pastinya EXCLUSIVE TIPS saya akan berikan kepada anda! :-))

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in