Friday, January 18, 2013

TESTIMONI Ibu Berpantang: KULIT JADI PUTIH, LICIN dan BERSERI ! ~ Pn Wawa

Haaa...korang semua mesti ingat lagikan saya share testimoni Pn Wawa yang baru lepas bersalin dan sekarang ni dah abes pantang dah pun.. haritu dia share tentang baby dia berat badan naik hampir sekilo masa dalam pantang dengan mengamalkan set berpantang tu. Tapi, harini beliau nak share pulak perubahan pada diri beliau sendiri.. wahhh.. itulah, dengan Shaklee, bukan setakat anak je dapat manfaatnya, ibu pun turut terkena 'tempias'. hahaha.. ini 'tempias' yang baik2 yea.. Jom kita baca.. 


Kata beliau, kawan-kawan tegur kulit beliau bertambah PUTIH, LICIN dan BERSIH! hahaha.. sape tak nak kann...? Inilah BONUSNYA bila mengambil Shaklee.. So, set apa yang Pn Wawa ni ambil sepanjang tempoh berpantang dan teruskan sehingga sekarang ni?


Haaa.. inilah set berpantang beliau. HIGHLY RECOMMENDED by NUTRITIONIST SHAKLEE! Rugi ibu-ibu berpantang tak mengamalkan set ni.. macam manfaat dapat > production susu badan maintain, anak cepat kenyang, badan bertenaga, dan PALING BESTT, KULIT JADI PUTIH, LICIN dan BERSERI ! 

So, ibu-ibu sekalian, nak tak jadi macam Puan Wawa? Mesti nak kann...? Kalau nak, hubungi saya untuk mendapatkan set ini (ehh.. ibu tak berpantang pun boleh amik set ni tauu...)! :-))

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in