Monday, January 7, 2013

TESTIMONI Ibu Berpantang: "..badan rasa SIHAT masa berpantang, TAK STRESS bila bangun malam untuk susukan anak.." ~ Pn Wawa

Harini quickie update je.. hehe.. banyak urusan lak harini yea.. tetibaa.. oklah saya nak share TESTIMONI seorang ibu berpantang Pn Wawa yang mengamalkan set berpantang sejak 3 minggu sebelum bersalin, sebab beliau ada masalah Hb low dan meneruskan set ini sehinggalah sekarang. Opps! walaupun dalam set berpantang tu ada Alfalfa, tapi beliau tak makanlah Alfalfa masa mengandung, cuma selepas bersalin baru makan.. Saya taknak cite panjang-panjang sebab penerangan Pn Wawa dah complete.. ;-)



Apa kata beliau lagi:


Inilah rangkaian vitamin (set untuk ibu berpantang) yang Pn Wawa amalkan sepanjang beliau berpantang.


Berpantang secara moden atau tradisional tidak menjadi masalah sebenarnya, cuma berpantang dengan vitamin-vitamin Shaklee ni adalah selamat kerana ibu dalam pantang ni dah tentulah MEMERLUKAN sokongan vitamin dan memerlukan NUTRISI yang LENGKAP untuk menyusukan anak. Kalau badan sendiri tak cukup nutrisi caner nak salurkan kepada anak pulakkan..? Tu yang jadi masalah susu merudum lah, anak tak kenyang nangis2 setiap malam, susu cair dan tak pekat.. etc.. etc.. Jadi, pilihan terletak di tangan anda. Set berpantang ini juga membantu mempercepatkan proses pemulihan luka dan yang BEST ialah baby tak kena colic tau.. ;-)

Jadi, para suami silalah berikan set berpantang yang terbaik untuk isteri dan demi anak anda yea! :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in