Monday, January 28, 2013

TESTIMONI BERGAMBAR Pn Najihah yang mengamalkan Skin care set kami.. Memang bestt.. :-)

Well, what else I can say; when the testimony SPEAKS itself! Yezzaa... inilah perkongsian gembira Pn Najihah yang dikongsikan bersama-sama kami di grup EXCLUSIVE kami.. haa.. Bukan setakat TIPS je EKSKLUSIF tau, sharing pun EKSKLUSIF! mana nak dapattt..? Kat sini je tauu.. oklah, jom kita baca testimoni beliau...



Apa yang beliau consume? Pastinya ESP, Vitamin E, Vitamin C dan Bcomplex. 

Jom kita baca mengapa ESP SANGAT PENTING diambil bersama-sama Vitamin E, Vitamin C dan B complex. 

kenapa esp (soy protin)..bukannye yang lain2 yang ditekan kan?.lecitin ke calcium ke..alfalfa ke....kenelah ada penjelasan disebalik ni semua kan kan?...kite kene tahu apa yang kita makan..dari segi teori dan sains kenapa kulit menjadi kusam dan tidak berseri....??? Kulit menjadi kusam mempunyai kaitan dengan zat yang diperolehi oleh kulit seseorang.Tahukah anda bahawa kulit wajah kita boleh bertukar dalam masa 3 minggu. Ini kerana sel kulit wajah hidup selama 3 minggu dan kemudian akan bertukar kepada sel baru.Dan jika kita tidak mengambil makanan yang berzat, bagaimana kolagen boleh terbentuk? bagaimana sel baru boleh keluar disamping menyingkirkan sel lama atau sel mati? Sebab tu kulit nampak kusam…Tahukah anda Sel terbentuk dari protein. Mana datangnya sumber protin? dari ikan, ayam, telur, kekacang.Namun tahukah anda protin tidak dapat hidup dalam suhu yang tinggi?Apabila kita masak, kita akan pastikan masakan itu masak sehingga mendidih. Maka secara langsung protien akan mati... protein hidup dalam suhu tidak lebih dari 37*celcius...last2 dapat rasa sedap je..tp zatnye dah hilang.... Kerana itu kita digalakkan mengambil supplement protein....Jika sel mendapat cukup protein, sel baru akan tumbuh bagi menggantikan sel yang lama dan secara langsung wajah akan nampak lebih berseri.In addition to soy protein, sel tadi juga memerlukanvitamn C untuk membentuk kolagen bagi menambahkan kekenyalan kulit. Manakala vitamin E penting untuk saraf dan memberikan awet muda kepada kulit...


Sekarang dah tahukan kenapa ESP ni pentinggg.. haaa.. jika anda nak grab ESP pada harga bestt, boleh order sekarang sebab dengar khabar ESP dah SOLD OUT kat Shaklee HQ. Jom order sekarang..! Ramai yang rembat 2-3 tin terus sebab taknak jadi kes macam bulan October lepas, stok ESP abes satu Malaya.. Jangan tunggu lama-lama, nanti ESPmu dikebas oranggg... 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in