Wednesday, January 23, 2013

TESTIMONI bergambar pengguna Skin Care Set ~ The testimony speaks.. :-))

Dah lama rasanya tak share testimoni pengguna skin care set kan.. harini saya nak share satu testimoni bergambar.. ini empunya diri sendiri yang post kat grup exclusive kami.. Beza? Memang berbeza kulit wajah beliau sebelum dan selepas mengambil Shaklee.. sangat ketara hokkey..! Tapi, beliau sangat KONSISTEN selama 3 bulan baru dapat hasilnya.. So, lets the testimony speaks.. :-)



Beliau ada mentioned kat atas tu yang beliau ambil ESP, Vitamin E, Vitamin C, Bcomplex dan GLA. Yeesss... kerana kulit wajah kita PERLUKAN NUTRIEN LAYER AFTER LAYER.. bukan selapis je tauu.. ini barulah dikatakan "skin repair" secara menyeluruh! 


Jadi jika anda inginkan kulit wajah seperti Cik Puan kita di atas ni, kenalah ambil set seperti di atas yea.. takleh ngelat nak amik vitamin E je.. atau nak amik ESP je.. atau nak amik Vitamin C je.. nanti kulit wajah pun jadi ala 'jer-jer' je.. hehe.. kata nak protect skin LAYER AFTER LAYER kann.. so, kenalah invest sikit.. tak mahal pun sebab set ni boleh consume up to 4 months dan harganya tak sampai RM500 pun! memang jimatlahhh.. Dann... jika anda membeli dengan saya, saya akan berikan EXCLUSIVE TIPS tau.. haha.. nak CANTIK dan LAWA ni mestilah ada TIPS dan ILMUNYA kann.. ehh.. jangan risau.. ini bukan ilmu hitam yea.. haha.. takde susuk menyusuknya.. ini EXCLUSIVE TIPS tauu.. !

Jangan ketinggalan untuk hubungi saya untuk mendapatkan set ini yea.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in