Wednesday, January 16, 2013

SUCCESS STORY: Berat badan turun 16kilo dalam masa 6 bulan.. haa..? korang boleh ker..? Nak tahu TIPSNYA, jom baca..

Haaa.. harini nak share sukses story seorang pengguna set slimming Shaklee selama 6 bulan dan dapat turun 16 kilo! Wahh.. memang teruja dan bestt baca cerita beliau ni.. Tengok gambar after tu, giller kurus murus! Sape kata takleh kurus dengan produk Shaklee? Semuanya BOLEH! Sebab Shaklee diet secara sihat bukannya turun berat mendadak pastu dah macam orang anaroxia lak.. huhuhu.. ngeriiii... Jom kita baca testimoni beliau... (boleh klik gambar utk nampak lebih jelas)


Ni pula gambar before and after


Tips daripada Cik Za

So, apa yang beliau amik? Beliau bagitau beliau amik Cinch, ESP, Lecitin, Alfalfa dan Herblax. Panjang lebar beliau cerita kat atas tu.. memang lengkap dengan TIPS dan penerangan lagi.. Terbaik cik Za kita ni.. 

Sekilas fakta fungsi setiap vitamin untuk kurus secara sihat:
> LECITIN berfungsi sebagai pengemulsi lemak, iaitu ianya berfungsi MEMECAHKAN LEMAK.
> OMEGA berfungsi MEMBAKAR LEMAK. 

> HERBLAX dan ALFALFA untuk mengangkut lelemaks yang dibakar dan dipecahkan tadi keluar daripada badan.
CINCH SHAKE untuk SPESIFIK INCH LOSS dan 
> ESP untuk MODIFY DIET bila nak kurus muruss..

Gabungkan KESEMUA di atas jika anda mendapatkan LEBIH NILAI..! Bukan setakat kurus je, KULIT pun jadi GEBU dan CANTIK! Tentang harga jangan risauu... Saya akan berikan anda harga bestt untuk anda ~ My Lovely Customer! (^_^)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



1 comments:

fiquecool

Assalamualaikum :) Saya dah join :)

Awak di-Tag

Done follow:) Follow back k ;)

Jom join Segmen yang gempak nih!

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in