Wednesday, January 2, 2013

Dah kata dah... GLA mampu MERUBAH segalanya untuk kesihatan dan kesuburan WANITA... :-)

Haritu baru je share tentang pengalaman saya endometriosis dan dapat hamil dengan bantuan supplemen-supplemen Shaklee.. Berapa lama saya mencuba? Dalam setahun setengah. Saya kini hamil anak kedua setelah 4 tahun menanti. Kebanyakan mereka yang ada masalah endometriosis tidak tahu yang PENAWAR SEBENAR kepada ENDOMETRIOSIS ialah dengan hamil secara kerap. Tapi, itulah yang menjadi masalah, kerana endometriosis boleh menyukarkan proses untuk hamil. Dalam kata lain, tak tahu dengan tepat bila waktu sebenar ovulasi. Ini kerana, period tidak teratur dan hormon imbalance. Dua perkara ini berkait rapat dengan cara hidup (lifestyle) seseorang itu. Heavy workload, keja tak tentu waktu dan tempat, relocation, travelling, semuanya menjurus kepada STRESS. Bila STRESS secara automatik hormon menjadi tidak seimbang. Ini normal kerana kita perempuan tubuh badan sangat sensitif dengan apa-apa perubahan. Namun, dengan bantuan vitamin-vitamin Shaklee segalanya mungkin! 

Kali ini ingin saya kongsikan kisah seorang pengguna Shaklee yang mengambil GLA Complex untuk membantu masalah period yang tidak teratur. Selain itu beliau juga mengamalkan Set Vitamin seperti yang saya amalkan. Walaupun belum berjaya hamil, namun, beliau bersyukur kerana PERIOD KEMBALI NORMAL dan TERATUR. Inilah yang diimpikan setiap WANITA. Bila period dah regular (teratur) mudah untuk merancang kehamilan. Mari kita baca kisah beliau..



Bestkan cerita yang beliau kongsikan..? Memang bestt... dan saya sangat teruja kerana dapat berkongsi dengan anda semua.. Setiap perkara yang baik saya memang rasa tak sabar-sabar nak share dengan anda semua.. Kebaikan harus dikongsi bersama bukan disimpan sorang-sorang.. hehe.. barulah semua mendapat manfaatnya..

Jadi, jika anda ada masalah seperti di atas dan ingin merancang kehamilan, usah berlengah lagi, kerana usia kita semakin meningkat. In shaa ALLAH saya akan bantu dengan memberikan EXCLUSIVE TIPS, cara pemakanan, continuous consultation dan lain-lain lagi untuk anda jika anda mendapatkannya dengan saya. TIADA YANG MUSTAHIL dengan vitamin-vitamin Shaklee.. (^_^)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




1 comments:

CikNa

salam, nak tanya GLA Complex & Alfalfa tu berapa harga dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in