Wednesday, December 5, 2012

TESTIMONI Shaklee Collagen Powder ~ hasben pun akui bila pegang tanganku.. tangan jadi moist dah tak perlu pakai losyen lagi.. ;-)

Harini nak share lagi testimoni seorang pengguna Shaklee Collagen Powder.. hati isteri mana tak berbunga-bunga dan rasa nak melompat tinggi bila dipuji suami tersayang kannn..! haha.. jom baca perkongsian beliau:



Apalagi yang boleh saya katakan.. semuanya dah terbukti berkesan dengan Shaklee Collagen Powder ni.. dan Shaklee sendiri claim that it's clinically proven within 8 weeks! So, anda perlulah konsisten dalam masa 8 minggu tu. But don't worry, dengan OFFER COLLAGEN bulan ni yang sangat-sangat menarik dan mengujakan, anda boleh rembat lebih dari 4 kotak sahaja. Sebab bila anda beli 6 kotak dapat FREE 1 kotak (worth RM298!), dapat FREE MEMBERSHIP, FREE DELIVERY dan dapat CASH BONUS dalam RM114. Berbaloi tak?? SANGAT HOKKEYY..! Dan yang PALING BEST ialah anda layak menerima FREE CONTINUOUS CONSULTATION daripada saya EXCLUSIVELY jika anda membuat pembelian dengan saya.. 

Menarik? Tertarik? Kau memang Da-bomb! Shaklee Collagen Powder.. (^_^)

Hubungi saya untuk pesanan anda.. :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in