Monday, December 10, 2012

TESTIMONI bergambar: Wajah Yani kini lebih berseri dan bebas jerawat dengan Alfalfa dan ESP (^_^)

Oraitt Darlingss... tukar topik sikit.. haha.. harini taknak cite pasal kolagen.. tapi nak share satu testimoni pengguna Alfalfa dan ESP.. 
Gambar yang sebelum tu jerawat-jerawat kelihatan sama sekali...muka pun nampak irritates dengan jerawat yang tak surut-surut tu kan.. tapi selepas consume Alfalfa dan ESP, after few weeks kelihatan jerawat dan parut-parut jerawat hilang sama sekali.. dan kulit beliau pun makin putih berseri dan tidak kusam lagi kesan penggunaan ESP.. yess... sebab ESP ni MENYIHATKAN SEL.. mana-mana bahagian kulit muka yang berjerawat dan berparut tu adalah petanda sel yang rosak dan mati tidak dapat digantikan.. So, dengan pengambilan ESP yang konsisten, sel pun jadi sihat walafiat.. haha.. bila sel dah sihat, secara automatik badan pun akan serap vitamin-vitamin dan nutrisi yang lain dengan lebih efektif. 
Oh ya, Alfalfa pula berfungsi untuk detox.. bila usus kita sihat, badan pun akan serap semua nutrien dengan kadar optimum. Lagi satu, Alfalfa ni sangat bagus untuk mereka yang ada allergy, resdung, asma tu tau.. 


Dan suka saya nak share satu statement perkaitan masalah jerawat dan kepentingan protin:

Kajian American Journal of Clinical Nutrition terbitan Julai 2007 menunjukkan kaitan antara makanan yang rendah dengan indeks glisemik dan pembaikan masalah jerawat. Kajian mendapati dalam tempoh 12 minggu, jerawat berjaya dikurangkan dengan lebih baik di kalangan kumpulan peserta yang mengambil makanan dengan kandungan glisemik gula yang rendah berbanding kumpulan yang mengambil makanan yang tinggi dengan karbohidrat.Secara umumnya, selain makanan berkarbohidrat ringkas yang tinggi, pengambilan makanan tinggi lemak tepu, makanan berminyak dan bergoreng, bergula akan memberi impak yang lebih ketara kepada masalah jerawat. 


Yes.. ni kira bajet giller set untuk permasalahan kulit wajah.. Jika berminat nak dapatkan ESP dan Alfalfa.. boleh hubungi saya.. InshaaALLAH, saya akan berikan continuous consultation dan TIPS- TIPS menarik EXCLUSIVELY untuk customers UmmiIrfan.Com sahaja.. mana tau dengan tips-tips menarik ni anda boleh jadi macam Yani kann.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in