Wednesday, December 12, 2012

TESTIMONI BERGAMBAR pengguna Shaklee Collagen Powder

Suka saya nak share dengan anda semua testimoni mereka yang telah menggunakan Shaklee Collagen Powder ni.. dan saya pasti anda semua teruja bila tengok dan baca testimoni bergambar ni kaannn.. So, taknak cite panjang lebar, let the photo speaks.. 




Pic atas: BEFORE START KOLAGEN. Muka mudah terbakar walau tak kena direct ngan cuaca panas.. Selalu dia duduk kat belakang je if naik kereta
Pic tengah:AFTER 7 PAKET KOLAGEN.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata.
Pic bawah: LATEST PIC (xtau collagen keberapa. tp dia BELUM HABIS 1 BOX COLLAGEN  sebab kadang dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka dia dah nampak PUTIH JERNIH..PINKISH.. NAMPAK GLOWING. MUDA BELIA..
Banyak lagi testimoni berkaitan permasalahan kulit wajah telah saya kongsikan bersama anda.. yang pastinya dah semakin ramai mendapatkan Shaklee Collagen Powder ini sebab HARGA OFFER datang sekali sekala je.. saat anda masih berkira-kira, orang lain telah mengorak langkah mendapatkan SCP ini.. By the time anda nak dapatkannya, orang lain telah lama mendapat FAEDAH pengambilan KOLAGEN: KULIT WAJAH BEBAS PARUT JERAWAT, JERAGAT, GEBU dan UPS sana sini! woohoo!

Jangan tunggu dah abes stok baru nak order.. nanges nanti!
Hubungi saya sebelum terlambat! (^_^)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in