Wednesday, December 19, 2012

Red Snapper Collagen. Kenapa kolagen Shaklee daripada Red Snapper Skin? Apa ISTIMEWANYA RSS ni?

Tahukah anda, bahan UTAMA Shaklee Collagen Powder daripada sisik ikan merah. Kenapa sisik ikan merah? Apa ISTIMEWANYA sisik ikan merah ni? 

Ikan merah laut dalam ini HANYA boleh diperolehi pada 4000m kedalaman laut. Dan sudah pastinya kurang/tiada pencemaran ke atas ikan merah laut dalam ini. Ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20 paun, bertelur dan hidup bebas di dalam lautan dalam. Ini menjadikan ianya sebagai sumber kolagen yang SANGAT LASAK.

Ciri-ciri ikan merah laut dalam:
> Sangat lasak dan elastik
> Kepaduan sel yang SANGAT TINGGI.
> Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan
> Jisim molekul yang sangat rendah untuk menyerap dengan unggul.

Dan jika anda pernah baca entry ini, ianya adalah TIPS bagaimana memilih kolagen yang baik. Antara salah satu TIPSnya ialah pilihlah kolagen daripada sumber yang selamat dan TIDAK BERTOKSIN. Sah-sah ikan merah laut dalam ni selamat dan TIDAK BERTOKSIN kann..

Apa yang menyebabkan saya memilih Shaklee Collagen Powder ialah ianya MEMENUHI KRITERIA panduan memilih kolagen yang baik dan selamat. Semestinya kesemua produk-produk Shaklee adalah selamat, mesra alam dan berkualiti.

Hubungi saya untuk mendapatkan Shaklee Collagen Powder (SCP) ini pada HARGA OFFER bulan Disember! Tinggal 10 HARI sahaja lagi tau..  jadi takkan anda nak tunggu je? Tunggu punya tunggu, tubuh badan kita semakin kehilangan kolagen tau! Lama-lama nanti kulit wajah semakin MELAYUT, BERKEDUT dan HILANG KEANJALANNYA. Ramai dah mendapatkannya dan dah puas hati dengan keberkesanan dan hasil SCP ini. Jangan ketinggalan! ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in