Thursday, December 20, 2012

NUTRIFERON ~ Lebih dari sekadar imun booster, antioksidan, melawan kanser.. ia juga MELEWATKAN PENUAAN!

Saya jarang bercerita tentang Nutriferon. Tapi, semakin hari semakin ramai pengunjung-pengunjung blog saya dan pelanggan-pelanggan saya yang semakin jatuh cinta dengan Nutriferon. Saya sendiri sebenarnya dah laamaaaa jatuh cinta dengan Nutriferon ni.. hehe.. Bila bercakap tentang Nutriferon, automatik terlintas di fikiran imun booster. Sebenarnya Nutriferon bukan sekadar imun booster, malah jauh lebih baik daripada tu.. Nutriferon juga sejenis antioksidan! haha.. bila cakap antioksidan, ianya bukan sahaja untuk cegah radikal bebas, tapi AMAT BAIK untuk kesihatan dan kecantikan KULIT WAJAH! Kenapa Nutriferon juga bagus untuk kulit wajah? Mari saya kongsikan satu TESTIMONI ini:


Ini dia sekilas fakta tentang Nutriferon:
Nutriferon ni mempunyai interferon yang merangsang ekstrak tumbuhan (500mg) yang telah dipatenkan. Nutriferon mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi berasal dari biji labu, bunga safflower, benih plantago dan kuntuman bunga Japanese Honeysukle dan ianya terbukti secara klinikal dapat menyokong dan merangsang proses gerak balas imun semulajadi pada tahap selular.

Selain bertindak sebagai melawan kanser dan tumor, Nutriferon juga MELEWATKAN PENUAAN! Ini kerana formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.


Bestkan Nutriferon ni? bestt.. bila keseluruhan sistem imun telah ditingkatkan (improve), secara automatik tubuh badan akan respons dan bertindak mencegah serta melawan segala virus, bakteria dan jangkitan tak kiralah kat tubuh badan ke, kat kulit wajah ke.. dan yang bestnya, Nutriferon ni works better than Vitamin C! yess.. tak perlu Vitamin C pun boleh dapat kulit wajah yang CANTIK, TEGANG dan BERSERI! Jika nak tahu lebih TIPS tentang Nutriferon, hubungi saya untuk mengetahuinya.



Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in