Saturday, December 8, 2012

LELAKI juga PERLUKAN KOLAGEN!

Haaa...u all ingat perempuan je yang perlukan kolagen? Semua orang perlukan kolagen ni tau.. tak kira lelaki, perempuan, tua.. muda... Sebab kolagen ni bukan hanya untuk kulit semata-mata, tetapi kita punya ligamen, rambut, kuku, sendi-sendi, otot-otot semua disokong oleh kolagen. Kolagen ni macam 'spring' yang 'mengikat' otot-otot, ligamen-ligamen (dan yang lain-lain) dalam tubuh badan kita.. DANN.. sebenarnya bila kita cecah je umur 30 tahun, kita sebenarnya dah KEHILANGAN LEBIH 65% KOLAGEN.. jadi berapa yang tinggal? Hanyalah 35% sahaja.. so, kalau tak digantikan apa akan jadi? Jadilah kulit melayut, kedut sana-sini, rambut sering gugur, sendi-sendi tak kuat.. haishh.. macam-macam lagilah.. u all pun boleh senaraikan kan? Saya share sedikit perenggan dalam artikel tersebut.

> Lelaki juga perlukan kolagen bagi memastikan bukan sahaja KULIT kekal MUDA, malahan membantu kesihatan yg baik. 1.5 peratus kolagen akan hilang setiap tahun dengan peningkatan usia seseorang. Pengurangan kolagen mengakibatkan KEDUTAN pd kulit. Kolagen dapat membantu anda membuatkan kulit tampak CANTIK,TEGANG dan HULUS dan SIHAT. Selain itu kolagen juga memainkan peranan yg penting untuk membendung keguguran rambut dan meningkatkan kesihatan.<
Sumber - MIDI Jan 2012





Saya dan suami memilih Shaklee Collagen Powder yang natural dan selamat untuk semua golongan tak kira lapisan umur.. tapi IBU MENGANDUNG takleh lar amik kolagen ni.. boleh baca lebih lanjut apakah nutrien hebat untuk kulit kita semua..
Apa yang pasti saya happy tengok ramai ...bukan sahaja ibu menysu tapi insan2 lain...lelaki..wanita..tua muda..yg sangat teruja dgn kesan makan kolagen ni..tak kenal tak cinta...tak rasa cemana nak tahu baik buruk yer tak..HARGA JANGAN TANYA MAHAL OR MURAH SEBAB BULAN NILAH BULAN TERBAIK NAK DAPATKAN COLLAGEN PADA HARGA SPECIAL... 
Hubungi saya untuk pesanan anda! (^_^)
Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in