Saturday, December 22, 2012

"Hubby pun tetiap hari dok cuit pipi sebab suka dengan kegebuannya.." Penangan Shaklee Collagen Powder .. dapat menceriakan hubungan suami isteri! (^_^)

Seronok bila dapat share pengalaman mereka yang mengambil kolagen ni.. memang setakat ni semuanya positif feedback. Saya sendiri pun sukakannya... suami apatah lagi.. memang sukalah kann.. bila kulit dah lembut dan licin.. memang best je pegang.. haha.. Jadinya, harini saya nak share lagi satu testimoni seorang pengguna kolagen Shaklee.  


Apalagi yang perlu saya katakan disini yea.. Semuanya sudah terbukti.. Saya cuma berkongsi kegembiraan mereka yang menggunakannya dengan anda semua kerana KUALITI dan KEBERKESAN Shaklee Collagen Powder telah terbukti. Jadi kini terpulang kepada anda ingin merealisasikannya atau melihat orang lain mendapat KELEBIHAN dan MANFAAT Shaklee Collagen ini. 


Dan ada lagi satu yang SPECIAL tentang Shaklee Collagen Powder ni iaitu BERAT MOLEKULNYA sebanyak 1000Dalton sahaja. Dengan berat 1000 Dalton, tubuh badan lebih mudah serap dan tentulah kesannya akan lebih nampak jelas. Cuba anda check kolagen yang anda makan sekarang, berapa berat molekulnya? Apa? Takde bagitau? Eish, eish, eish.. anda pikir sendiri lar yea..

Promosi Shaklee Collagen Powder tinggal 7 hari lagi.. jangan lepaskan peluang untuk merebut tawaran hebat ini sementara stok masih ada.. Saya tak dapat janji stok ada atau tidak next week kerana stok kolagen semakin menyusut. Jangan nanges bila orang lain dah dapat kolagen awak tak dapat-dapat lagi sebab STOK ABIS! Cepat hubungi saya! 


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in