Thursday, December 6, 2012

Dah mula TERGODA dengan kolagen Shaklee pulakk.. hahaha..

Morning Darlings, harini nak share satu combination testimoni. Beliau ni pada mulanya ambil set skin care optimum yang mengandungi: Vitamin E, Vitamin C, Bcomplex dan ESP. Lepas tu beliau add-on Omega Guard dan Alfalfa. Tapi since kolagen tengah SALE sekarang ni, beliau dah tergoda dengan kolagen... haha.. Jom kita baca feedback beliau berkenaan set yang beliau ambil tu..


Sebenarnya terpulang kepada anda sama ada nak amik combination set skin care ni bersama-sama kolagen ataupun tidak. Tetapi pada saya, kolagen sahaja mencukupi kerana kolagen Shaklee mengandungi 4000mg RSS Collagen, Vitamin C sebagai antioksidan, Extract Pfaffia dan Camellia untuk mengekalkan kelembapan, Ekstrak kerang-kerangan, Elastin dari kolagen ikan, Lactobasitus acidophilu untuk mengekalkan keanjalan. 

7 bahan UTAMA dalam Shaklee Collagen Powder


Oh yess... Kolagen Shaklee tengah HOT STUFF sekarang nih.. setiap hari mesti ada je customer yang order.. haha.. order bukan sekotak je, sekali ambik 2-3 kotak. Tak kurang juga ada yang rembat terus 6 kotak! haha.. no worries, Kolagen ni expiry date ialah 2014. Ni bukan barang nak expired dijual tapi barang baru keluar dari kilang hokkey! :-)

Hubungi saya untuk pesanan anda.. :-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in